Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Díky Kingsmanovi jsem si po dlouhé době uvědomil, proč miluju film a obzvláště kino. Atmosféra v sálu, kde se všichni skvěle baví je k nezaplacení. Film napěchovaný filmovými odkazy, hláškami, skvělou akcí, šišlajícím Samuelem a švédskou princeznou, kterou budete chtít okamžitě domů. Jděte na to, nebudete litovat.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Po první sérii 4/5 Po druhé sérii 5/5 Po třetí sérii 4/5

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

1. 85% 2. 90% 3. 100% 4. 95% 5. 90% 6. 95% 7. 95% 8. 100% Jsem strašně zvědavej, jak to celý dopadne. Metjů zvláště ve výslechových částech předvádí perfektní výkon! Zatím nejde ani tak o případ, ale o postavy detektivů a to se mi hodně líbí.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Ondrova one man show. Konečně bez nucenýho hollywoodkýho vizuálu alá Kajínek nebo Sanitka 2. Česká neseriálová herecká smetánka podávající slušné výkony a po dlouhé době film, za který se nemusíme stydět. Jsem opravdu překvapený a rád se na to podívám znovu, což je u zvráceného stavu naší kinematrografie opravdu malý zázrak. PS: Můžete mi prosím někdo říct, ve kterém filmu není Vica Kerekes nahá? Jen tak pro zajímavost. Dialog: "Co tady chcete vy kokoti?" Hodnocení: 80%

plakát

Riddick (2013) 

Jak Natural 98 chodil tři hodiny po poli se psem a deset minut po něčem střílel...

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

SAY MY NAME. 1. série 80% 2. série 90% 3.série 95% 4.série 95% 5.série 100% Přes lítost, porozumění, pochyby a nenávist k odpuštění. To všechno budete postupně k Walterovi cítit. Absolutní proměna hlavního představitele. Je to téměř dokonalý seriál. Nejlepší jaký jsem kdy viděl. Hodnocení: 100% YOU´RE GODDAMN RIGHT.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Dvouhodinová nuda za 200 milionů dolarů. Depp pomalu ztrácí svoje kouzlo a Hans se tentokráte hodně opakoval. Začátek a konec jsou na jedničku, naopak ta vata, která spojuje dvě akční scény není ani vtipná, ani nějakým způsobem zapamatovatelná. Podruhé to už asi nemusím vidět. Dialog "Hezký klobouk, větší neměli?" Hodnocení: 55% /kino/

plakát

Vražedná hra (2012) 

Myslel jsem si, že Fox bude totální magor. Nevěděl jsem, že ostatní bude ale tak trapné, předvídatelné a tuleňovité (Reno). Dalo se na to koukat, ale to je asi tak všechno. I Kriminálka Anděl vypadá líp... No a závěrečný souboj, ten už je s prominutím těžce debilní.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Já nevím, co jste čekali vy, ale já měl jasnou představu. Žerár vymlátí Bílej dům. Nic víc, nic míň. A to jsem dostal. S tou rádoby osudovostí, roztrhanými americkými vlajkami a přehnanou vážností. Uměním je, když to nevyzní trapně. Tohle je pocta akčním filmům!