Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (560)

plakát

Rammstein: Ich will (2001) (hudební videoklip) 

Wir wollen eure Hände sehen Wir wollen in Beifall untergehen - ano, kluci, vy si ten potlesk zasloužíte! Vaše klipy jsou opravdu originální, nápadité a my za ně mnohokrát děkujeme. Jak říkal Till Lindemann na koncertě "ukašte mi váš ruce" - my vám je rádi ukážeme! Bravo! Mimochodem - doporučuju videa "makin of" na jejich klipy - NEUVĚŘITELNÉ!

plakát

Rammstein: Mein Herz brennt (2012) (hudební videoklip) 

Nun liebe Kinder gebt fein Acht ich bin die Stimme aus dem Kissen... a přinesl jsem vám nový klípek na starší písničku. Klip je opět stylově ujetý - prostě typický "made in Rammstein team", takže nic pro jemnocitné duše. Ale nechybí mu nápad, myšlenka, kvalita a špičkové provedení. Mimochodem - vidět a slyšet živě tuto písničku hrát Rammstein v doprovodu s Apocalypticou - nezapomenutelný zážitek:-)

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

ACH MŮJ BOŽE! PROČ?! Nic trapnějšího jsem dlouho neviděla. Bavit se tím, jak se účastníci pořadu ztrapňují kvůli penězům? Příště s díky vynechám.

plakát

QI - na vše máme odpověď (2013) (pořad) 

Pro mě osobně velmi příjemné překvapení, kdy jsem se při sledování TV pořadu nenudila, nedělala se mi husí kůže nad jeho trapností a neměla jsem chuť rvát si vlasy a ptát se "Proč??!!!". Je jasné, že pro diváky, kteří hledají zábavu u talentových soutěží všemožných druhů, "zábavných" pořadů komerčních TV a momentálně ty, kteří oplakávají rušení pořadu Nikdo není dokonalý, tohle asi nebude to pravé ořechové...ale třeba se mýlím a pořad se udrží déle než pár měsíců. Za mě osobně doufám, že jo.

plakát

Imaginaerum (2012) 

Ale jooo... i u mě to brnklo ten správný akord a princezna se roztočila - jen to nedokázala dotáhnout do těch správných otáček. Možná proto, že jsem čekala víc hudby Nightwish (což by se z označení "muzikál" a pod titulku "by Nightwish" očekávat dalo). Takže pozor - jako fantasy film, který vlastně v hloubce až tak fantasy není, určitě ano. Jako muzikál od Nightwish? Čekala bych opravdu víc songů z alba Imaginaerum. Ale výsledku to na kráse opravdu nic neubírá. Příběh super, animace dobrý, hudba výborná a herci též, jen scénář trošku napadá na jednu nohu. Sečteno a podtrženo: děkuji, stálo to za to.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Někde se asi stala chyba... Nejspíš u mě... Lee Child je můj favorit. Cruise mi taky nevadí a mávla bych i rukou nad jistou odlišností knižního Jacka Reachera a jeho filmového alter ega. Ale jako celek mě tenhle snímek neoslovil. Hodně mi tu vadila Rosamund Pike a její herecké ztvárnění a díky tomu to u mě šlo prostě do kytek. Jen takový detail - když Cruise nakráčel do baru a byl prostřih na siluety osazenstva, byl nejvyšší osobu... To byl v nějakém baru pro liliputy, nebo co?:-)

plakát

Lovci hlav (2011) 

Přiznám se, že knížku jsem odložila na nějaké 50. stránce, protože mi byl hlavní hrdina krajně nesympatický:-) Dneska je neděle předvelikonoční.... venku nám nasněžilo 30 čísel sněhu a tak jsme si řekli, že když je venku taková severská kalamita, tak si pustíme něco stylového...Dala jsem tedy Rogerovi druhou šanci - a vyplatilo se. Děj vskutku originální a řemeslná práce skvěle odvedená. Musím uznat, že tento film si budu hodně dlouho pamatovat:-) Čekala jsem všechno, ale tohle fakt ne. Myslím, že to je přesně ta "věc", která začíná na R...renomé. Pokud se po Velikonocích vyhrabeme skrz ty závěje z domu, jako první věc půjdu pořídit pořádný traktor s vidlema:-D

plakát

Queen v Budapešti (1987) (koncert) 

Hungarian Rhapsody! Kdo tam byl, zažil hudební nebe.... pouze moje máma to skoro celé prospala a vzbudila se až na přídavek. Omlouvá ji pouze to, že přijeli do Budapeště o den dřív, protože neměli lístky, a na nádraží v Budapešti se příliš nevyspali:-)))

plakát

Back for the Future (2011) 

U všech Skotů! Chci je!!! Čert vem to, že je to vykrádačka a recyklace záběrů z Návratů do budoucnosti! Emmete, jsi jednička!:-)

plakát

Hypnotizér (2012) 

Přátelé, kamarádi severských detektivek - vy....e se na film a radši si přečtěte knížku. Je jasné, že filmaři si museli uzpůsobit dějové linky tak, aby se vlezly do filmu, takže příběh je nakonec sice podobný, ale ve výsledku úplně jiný. Knížka není sice žádná hodnotná literatura, ale je to oddechová severská detektivka, kterou slupnete za den nebo dva a dozvíte se hlubší souvislosti. Tenhle filmový produkt je bohužel pouze jen takový fastfood... Opravdu pouze sterilní nouzové "hladové okno", které vám naservíruje to, co jste čekali, ale ve výsledku si fakt nepochutnáte...Jen zaženete hlad. Příběh je naservírován na tak plytkém talíři, že je to fakt spíš papírový tácek, ze kterého vám všechna šťáva vyteče na gatě. Ona vlastně ani nemá jaká šťáva vytékat, protože je vám naservírovaný odporný strojově oddělený drůbeží separát. Takže nejen, že chuťové buňky nebudou spokojeny, ještě budete naštvaní, že jste do toho vrazili čas a peníze. Žádný zážitek se nekoná. Zůstává pouze pachuť z přepáleného oleje. Děkuji, nechci.