Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (100)

plakát

Napoleon (2023) 

Ořezané a okousané. Napoleona prostě nemůžete narvat do 2 a půl hodiny…

plakát

Svatý pavouk (2022) 

Film pro mě jako pro Čecha přinesl opravdu mnoho zajímavých myšlenek. Trochu mě mrzelo, že vrah je znám tak brzy, ale k tomu filmu to vlastně naprosto sedí, vždyť ho mohli dopadnout již dávno. A sociálněekonomické podmínky nedoléhají na lidi pouze v arábii, ale na celém světě.

plakát

Válečnice (2022) 

Přijde mi to extrémně zaměřené na ženy. Ženy tvořili zhruba 1/3 armády, nicméně ve filmu to vypadá, jako kdyby jejich počet byl 95%. Film nijak nevyužívá možnost držet se skutečné historie, a ani neukazuje žádná fakta na konci filmu. To že se s otroky obchodovalo se dobře ví a film Vám to cpe celou dobu. Holt se tu jedná o to co nejvíce ukázat, jak ženy a afroameričané trpí. Bohužel až moc se film zaměřoval na tyto dvě cílové skupiny. Namísto toho aby se držel reálnější a historické pravdy.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Film mohl být zpracován rozhodně lépe. Má mnoho historických nepřesností a boje jsou hodně nepřehledné. Nicméně jsem rád, že jsem ho mohl vidět ke Dni české státnosti. 70%

plakát

Čerkasy (2019) 

Film nenabízí nějakou extra spádovou podívanou. Ale hodně se mi líbí, že není nic moc dokreslováno a zveličováno. Film má svou pěkně plynulou formu a rozhodně stojí za podívanou, zvlášť během současné situace.  Слава Україні!

Ovládací panel
1 bod