Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Mind Game

Mind Game (2004)

Tohle mě prostě dostalo! Jo, vše je jen o hlavě a o tom jak si věříme. Měli by jsme dělat co chceme na 100% a musí nás to bavit. Prostě je vše na nás, můžeme žít jako sportovci nebo se dáme na umění. Animace mě také dostala, už se mi z těch obličejů klasických anime točila hlava. Tohle se fakt povedlo 10/10!!

Studená ryba

Studená ryba (2010)

Lidská společnost, né pouze ta japonská má spoustu chyb a já sám se občas nedivím, že prostě z toho někomu občas přeskočí. I podle mě samotného jsme si až moc odcizeni. Spoustu rodičů si v dnešní době se svými dětmi vůbec nerozumí a to pak může zanechat na dětech také spoustu následků či vyústit v nějaký velmi závažný problém. Samotný film se po seznámení s postavy rozjel pěkně ostře, a na ostrosti neztrácel. Celý film finišoval brutálním koncem, který byl ovšem nejen pouze brutální, ale také měl v sobě hloubku.

Pale Cocoon

Pale Cocoon (2005)

Tohle mě fakt rosekalo. Ta myšlenka je tak hluboká. Lidé jdou neustále za pokrokem a myslí si jak jsou výš a výš, ale přitom vším tím možná děláme kroky zpět. Né vždy výš znamená být výš. Jediné co bych vytkl je ten nespočet myšlenek na 23 minut. Jak si to člověk přelouskává v hlavě, tak je najednou konec. Neskutečně bravůrní dílo 5/5!