Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Poslední recenze (98)

plakát

Zločin (2011) (seriál) 

Konečně jsem po dlouhé době našla kriminálku, která mě extrémně chytla. Nejde o ten typický druh, kdy se každý díl řeší a posléze i vyřeší jeden případ a všichni jsou strašně šťastní. V The Killing se celé dvě řady řeší jedna zapeklitá vražda mlaďoučké Rosie. Tudíž může seriál obsáhnout vše, co k tomu doopravdy patří. Přes prvotní poukazatele na nevinné a jaký vliv bude mít jen blbé podezření na jejich životy, až po beznaděj rodiny zavražděné a samotných vyšetřovatelů. Mimochodem ústřední dvojice detektivů patří k nejcharismatičtějším a nejrealističtějším, které znám. Hlavně jejich osobní a rodinné problémy, které v průběhu děje řeší. The Killing musíte dát na jeden zátah, protože každý díl končí tak napínavě, že od něj prostě nejde odejít (tak má kvalitní seriál přesně vypadat). Během sledování mě napadlo milion možných teorií, kdo a proč Rosie zabil, ale když už jsem se konečně prokousala k poslednímu dílu, zůstala jsem čumět jak puk. V životě to neuhodnete, a jestli jo, měli byste dostat odznak inspektora šikuly:-)). Už bylo oficiálně potvrzeno, že se The Killing dočká 3. série. Moc si neumím představit, kam bude děj scénáristy nasměrován, nejspíš budeme svědky nového případu a vyšetřování a toho se dosti obávám. Dle mého názoru byla i 2. série až zbytečně natahovaná, tak snad se nedočkáme jen hloupého a nedomyšleného pokračování.

plakát

Katy Perry: Skutečná tvář (2012) 

Nepatřím mezi fanoušky Katy Perry (samozřejmě pár jejích písní v oblibě mám), ale jednou za čas si ráda pustím podobnou záležitost, abych si rozšířila obzory, a musím přiznat, že mě tenhle dokument bavil víc, než jsem očekávala. Rovněž se jedná o obrovskou mediální reklamu pro umělce, ale tak tyto videa jsou točeny hlavně pro fanoušky, tak co? Nevím, proč ale při sledování dokumentů o slavných si vždy prožiji pár silných okamžiků, kdy mám na krajíčku a tentokrát jich bylo víc než dost. Bylo mi Katy tak neskutečně líto (hlavně při scéně z Brazílie). Dokázala mi, že se řadí do skupiny silných žen, které to v životě nevzdaly a šly si za svým snem, ať mu musely obětovat cokoliv (a to já budu vždycky obdivovat). Taky se mi strašně líbil její vztah k fanouškům a uvědomění si, že bez nich by v životě nebyla na výsluní. Jasně, tady se dá pochybovat, zda to tak opravdu je, ale já jí to zbaštila. Fakt, že pochází z rodiny misionářů, je překvapující. Do zpěvačky, která se proslavila songem I kissed a girl, bych to ani za boha neřekla. Dalším zajímavým zjištěním pro mě bylo, že nejlepší kamarádka Katy Perry není nikdo jiný než Shannon Woodward á la Sabrina z Raising hope. Part of me řadím mezi ty kvalitnější dokumenty o celebritách hlavně díky náladě, kterou si po zhlédnutí odnáším.

plakát

Nevinné lži (2013) (seriál) 

Pod hladinou: Alici Nellis mám ve velké oblibě, na její rukopis se vždy velmi těším (jak sama o sobě tvrdí je spíš scénáristkou než režisérkou). Řadím jí ke skupině žen, které dokážou poddat intimní ženské záležitosti s citem a nadhledem a jinak tomu nebylo ani u tohoto dílu. Alice Nellis se v rozhovoru nechala slyšet, že uvidíme Aňa Geislerovou z jiného úhlu a k tomu bohužel určitě nedošlo. Aňa ztvárňuje znovu stejný typ ženy, která není ve svém manželství tak úplně šťastná a proto hledá únik k náručí jiného muže. Na druhou stranu je to role již několikrát vyzkoušená a Aňa v ní jednoduše nemůže zklamat. Každopádně šlo o zajímavý pohled do života ženy, od které se očekává přirozený slet událostí, ale ona má trochu jiné plány a tak to vyřeší osud za ní. 80%

Poslední hodnocení (1 925)

Manželské etudy po 35 letech (2018) (seriál)

08.01.2021

Karolína (2021) (TV film)

08.01.2021

Moje učitelka chobotnice (2020)

31.12.2020

Šarlatán (2020)

17.09.2020

Charlieho andílci (2019)

29.06.2020

Trabantem z Indie až domů (2019) (seriál)

29.06.2020

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)

29.06.2020

Na nože (2019)

29.06.2020

Naprostí cizinci (2016)

29.06.2020

Reklama