Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (44)

plakát

Chlapectví (2014) 

Jako nápad dobrý,ale jako umělecký kousek už o něco horší! Normálně by si to v nominacích ani neškrtlo, tak proč najednou takovýho zájmu? Děj je nesouvislý, když už to vypadá,že se konečně začne něco dít, tak to rázem poskočí a nějaký ten pátek dopředu a jede se zase na novo. Ale i přesto všechno to překvapivě až tak nenudilo a dalo se na to koukat!

plakát

Její Veličenstvo maminka (2012) (TV film) 

Velmi zdařilý dokument, který sice nepopisuje celou dobu kralování královny Alžběty ale spíše jen jednotlivé údálosti jejího života a jejích blízkých. Princ Charles jako průvodce dokumentem, nebo spíš jako pamětník a vypraveč je úžasný, dodává celému filmu takovou lidštější stránku a celý dokument působí jako prohlídka rodinného alba,čímž vlastně ve skutečnosti je. Více takovýchto dokumentů!!

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

No jako docela dobrý, ale!!! Proč to 3D? Úplně ale úplně zbytečný! Film sám o sobě nenadchne a asi ani nezklame! Všechno je tam takový předvídatelný a místy až bez nápadu. Zápletka je fádní, zkrátka to co můžu vidět ve většině béčkových filmů. Úsvit prostě nemá čim překvapit. A závěrečná očekávaná bitva? Bohužel to samý co platí pro celý film!

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Taková směsice ničeho!! Ale je třeba uznat, že pár věcí mě i pobavilo!

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Nemůžu si pomoct...normalně by to bylo za tři hvězdy ale musim dat za čtyři!! Samozřejmě se nejedná o nějakou mega pecku ale je to takové pěkné skloubeni všeho možného,která dává dohromady zajímavý celek. Ať už se jedná o herce ( a to ani jeden z nich není můj oblíbenec) nebo hudbu, osudesátky prostě táhnou... Zkrátka Don't write this movie off (just yet)!!!

plakát

Kmotr II (1974) 

Stejně jako jednička...nuda!!!!

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Tak to je hodně slaboučký odvar Gravity!! Začal jsem se nudit hned u první bouřky a tak to zůstalo až do konce filmu...Prej mořský vlk?? Co je to za mořského vlka, který neumí ze začátku zacházet se sextantem a pak si ještě zapálí záchranný člun...?? Já ani nemam co by se mi na filmu na líbilo...scénář ve finále velká nuda, hudba je teda hodně divná a chvílemi se mi zdá, že se tam ani nehodí, no a o Redfordovi radši nemluvit!! Ještě že skoro celý film mlčel, páč i tak byl špatnej a když začne mluvit, tak je to fakt vtipný! Copak takhle se nadává nebo volá o pomoc?? Kdyby se na konci fakt utopil, aspoň bych mohl říct, že to mělo překvapivý konec....

plakát

Pérák a SS (1946) 

Tady asi není třeba žádných velkých slov, pro mě na svojí dobu výborně vymyšlená a vytvořená satira!

plakát

Duch nad zlato (2013) (TV film) odpad!

No tak díky Česká televize...větší píčovinu na Vánoce už jste asi natočit nemohli,co? Přijde mi, že nové vánoční pohádky jsou rok od roku horší, minule Micimutr, teďka tohle, to se uplně děsim co nás čeká za rok! To abych ani nezapínal televizi a nekazil si Vánoce. Ani výkon Preisse s Dejdarem to nezachránil, protože Rákosníček a Hrušínský to zase stáhli dolu...doufam, že hůř už opravdu být nemůže!!!

plakát

Pryč od pece (2013) 

Zase jeden film, na který hodně brzo zapomenu, že jsem vůbec viděl!