Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Chybí mi v tom alespoň náznak reálnosti v některých směrech. Nemohl jsem se koukat na Megan Fox a její stále nedotčený vzhled. Její make-up by si přálo nemálo žen. Uběhnout několik mil v poušti pod palbou a být připraven na módní molo je dost zavádějící. To bylo největší Sci-Fi z celého filmu. Oproti jedničce až moc utržené ze řetězu.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

4* jen kvůli úctě k předešlým dílům. Terminátor by měl dostat šanci k vytvoření dílu dalšího, který snad naváže správným směrem na původní trilogii. Přeplácaně akční, málo děje, dobré herecké obsazení, pěkná chvilka s Arniem, dobré momenty připomínající minulé díly. Neměl to dostat McG, snad příště dostane příležitost někdo jiný...

plakát

Tajemství šifrovací věže (2007) (seriál) 

Polský špionážní seriál z 2.světové války ? Ano proč ne ! Po rozjezdovém začátku dostává seriál ten správný směr a udrží diváka v pozoru. Na TV poměry nabízí i kvalitními efekty. Po delší době opět zase nějaké neokoukané tváře, které jsou výborně zvoleny pro svou roli.

plakát

Ďáblova lest (2009) (seriál) 

Kéž by nebyl ten poslední díl. Od hackerského kousku začalo plno nesmyslů. Takže horší 2-3*. Ale i tak, slušná podívaná, které chybělo úctihodné zakončení. Je to škoda.

plakát

Valkýra (2008) 

Od Valkyrie jsem očekával hodně a veškeré moje očekávání bylo naplněno. Film, který netěží jen z krutosti války a hromady mrtvých těl, ale i ze své hloubky. Detailně popisuje pravdivou událost a dokáže do ní vtáhnout a nepustit. Ikdyž skoro každý ví, jak to vše dopadne, tak až do posledního konce jsi přeje věřit v opak. Filmu by rozhodně přidalo na autentičnosti , kdyby byl ve všech distribuováných verzích celý v němčině s titulky. Nemůžu hodnotit jinak než 100%. V roce 08 po kvalitním Defiance další ze skvělích snímků z období 2.světové války.

plakát

Stmívání (2008) 

Neslané nemastné a hlavně přímočaře předvídatelné, z takového tématu by se mělo vytěžit mnohem více. Možná se to více nechává na další díl, nechme se překvapit.

plakát

Hvězdná brána: Návrat (2008) 

Plný počet, doufám, že tenhle film rozběhne vlnu radosti a SG se nám vráti v alespoň jiné podobě. Film se prostě povedl. Škoda jen toho předčasného úniku, který by to mohl zkazit. SG forever!

plakát

Divočáci (2007) 

Už dlouho jsem se tak nepobavil. Supr odreagování a supr herecké obsazení. Kdo se na to nepodívá, chybu největší dělá :-)

plakát

Hory mají oči (2006) 

Po shlednutí tohoto filmu jsem si řikal. Vždyt všechno tohle jsem už viděl. Nemluvim ted o filmu Wese Cravena z roku 1977, ktery sem ani neviděl ani o něm nevěděl. Mlvím o filmu pach krve(wrong turn) Ted sice nevim co čeho je kopie , jestli pach krve filmu ze 77 nebo hory mají oči filmu pach krve. Ja v tom videl druhý díl filmu pach krve se stejným tématem a naprosto stejnou zápletkou.

plakát

Eragon (2006) 

Knihu jsem nikdy nečetl a do doby, než vyšel film jsem o ní ani nevěděl. U filmu sem se bavil až do konce a nesouhlasim s názory ostatních, kteří ho kritizují. Film je dost dobrý a nelze ho porovnávat s jinými filmy fantasy žánru..