Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (258)

plakát

Masakr v Texasu (1994) odpad!

Dlouho jsem se tak nezasmál...Horor ? No tak,to přece nikdo nemohl myslet vážně...

plakát

Jezero smrti (2008) 

Ze začátku jsem se trochu nudil ale s přibývyjícími minutami rostlo i napětí.A konec byl tak atypický a zároveň šílený,že musím dát ****!!!Dlouho jsem neviděl tak dobrej horor.Skvělá práce.

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Zcela zasloužený ''plešounek'' (Oscar) pro Nicolase Cageho.Bylo vidět,že pro roli alkoholika udělal všechno a tvrdě cvičil.Myslím si,že kolikrát napitej aj byl nebo to prostě nejde tak zahrát přece.Silnej a tvrdej příběh.Klobouk dolů.

plakát

Špatnej polda (2009) 

**** za to že Cage konečně hrál normálně....

plakát

Od višní do višní (2011) (studentský film) 

Dokument se Janě povedl,dle názoru včerejšího obecenstva v kině Hvězda v Přerově si to nemyslím sám.Líbil se mi styl jakým Jana zachytila těžkou životní událost,která nastala jak pro ni tak pro maminku.Dokument byl výborně vyvážen a úsměvnější scény střídali ty smutné a vážné.Myslím,že 57 minut byla rozumná délka aby příjemně pobavila a nenudila.Průlomový dokument to sice není,ale na české poměry je to jasně nadprůměrný počin.Doufám,že Jana bude pokračovat ve své práci minimálně tak dobře,jak u ''Višní''.Své publikum si určitě dokument najde. **** za moc příjemný a pěkný zážitek. PS: Komentář uživatele Fifer je naprosto bezduchý a vyloženě trapný.Když někdo nemá zájem a plete si komentář k filmu s diskuzí měl by se trochu zamyslet.Myslím si,že tahle stránka je o tom,že lidé komentují filmy které viděli a ne filmy,které nechcou vidět.Kdyby dokument viděl a pak si pokládal svou ''filozoficky'' zaměřenou otázku ani bych nepípl.Ale jelikož dokument ani neviděl a nechystá se,připadne mi jeho komentář naprosto zbytečný!!!

plakát

Hranice ovládání (2009) 

Byl to sice jeden z Jarmuschových slabších filmů,ale pořád je to nadprůměr.Jarmusch má zajímavý styl natáčení a vyprávění a ne každému jeho počiny sednou,mě se jeho styl líbí a líbil se mi zatím každý jeho film.Tenhle film je zas trošku jinčí než jeho ostatní a proto asi má tolik negativních hodnocení,já osobně dávám **** za kouzlo jeho filmů.Film nemá cenu rozebírat,jeho filmy se prostě musí vidět...

plakát

Kobylky nesou smrt (2005) (TV film) odpad!

Co to mělo jako znamenat? Nemůžu uvěřit,že jsem si to fakt pustil,zasloužil bych naliskat tak jak tvůrci.

plakát

Něco jako láska (2005) 

Nemám rád A.Kutchera ale mám rád A.Peet.Co dodat,nic novýho,nic dobrýho.A.Kutchera bych nechal zakázat za jeho toporný hraní.

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

Ten film je peklo,v dobrým i ve zlým.Stupidní je až běda,spousta blbostí,ale taky spousta nadsázky,svkělé akce a spousta záběrů na krásnou Monicu Bellucci která je film od filmu hezčí a hezčí.Film si vlastně ani na nic nehraje a slouží k tomu aby jste vypli a nechali se bavit,což mu jde.