Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Johny Depp je herecký chameleon, který je schopný zahrát cokoliv.On sám je záruka dobrého filmu aspoň pro diváka(často i pro kritika).Neuvěřitelná pestrost postav,charisma a talent z něho udělali nejlépe placeného herce v Hollywoodu.

Brad Pitt

Brad Pitt bývá často osočován že může hrát jen hezounky.To řeknou lidi co neviděli Klub Rváčů,Sedm apd...Brad Pitt je jeden z nejlepších herců své doby.

Ralph Fiennes

R.Fiennes mě dostal v Shindlerově seznamu.Je to velice charismatický herec ,který když hraje padoucha tak mu to uvěříte a nikdy byste ho nechtěli potkat.Dokáže se poprat i v romantickém filmu.Zajímavý herec.

Christian Bale

Ch.Bale byl pro mě vždycky jednička.Každej si s jeho jménem spojuje Batmana.Ale Americké psycho bylo vážně psycho a člověk měl strach jestli ten Bale vůbec hraje.Temný úsvit,Drsný časy...škoda mluvit.To se musí vidět.

Gary Oldman

G.Oldman není třeba představovat.Umí zahrát milého pána,milujícího otce ,ale i kolosálního hajzla,jako např v Bessonových filmech(Leon,5.Element).Jeho Dracula mi dlouho nedal spát.

Anthony Hopkins

A.Hopkins je prostě A.Hopkins.Kdo nebrečel u Zvoníka matky boží a kdo neječel u Mlčení Jehňátek ? Jeho Hannibal Lecter se zapsal do historie filmu.Pan herec.

Tim Robbins

T.Robbins je tip herce kterého buď milujete nebo nenávidíte.Kdo ho nenávidí ať se podívá na Vykoupení z věznice Shawshank a bude ho milovat a v Tajemné řece zas litovat.Takže ho stejně budete milovat.

Leonardo DiCaprio

Film od filmu lepší a lepší.První film co jsem s ním viděl byl Titanic kde hrál hezounka.Poté jsem s ním viděl starší film,Co žere Gilberta Grapea a dostal mě.Viděl jsem,že hrát vážně umí a to dost dobře.Nominace na Oscara za jeho výkon nebyla překvapením(překvapení bylo že ho ten rok dostal T.L.Jones za Uprchlíka).V poslední době točí s nejlepšíma režisérama a podává skvělé výkony.Inception,Krvavý diamant,Skrytý Identita,Tajemný ostrov apod byli skvělé taky díky jeho výkonu.