Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení režiséři (10)

Alfred Hitchcock

Největší režisérská osobnost minulého století. Netřeba představovat.Je třeba jeho díla neustále sledovat.

Christopher Nolan

Christopher Nolan je bezesporu jeden z nejtalentovanějších a v dnešní době nejjistějších režisérů.Každý jeho film je lahůdkou jak pro diváka,tak pro kritika.Tržby z filmů,Oscary,návštěvnost atd atd atd. jen tohle potvrzuje.Stačí se podívat na jeho profil.Všechny jeho věci jsou červené,nadprůměrné.Viděl jsem od něj každý film a nemůžu se dočkat na další....

David Fincher

Stejně jako Ch.Nolan je tento režisér jistota.Jeho styl je nezaměnitelný a je cítit v každém jeho filmu.Bezesporu nejlepším jeho počinem byl film Sedm.Trošku netradiční je Zodiac a Social Network,ale přesto jde poznat s kým máme tu čest.Tak jako Nolan všechny jeho počiny jsou nadprůměrné,červeně na csfd zabervené.

Lars von Trier

Psychadelické filmy od psychopata,který točí skvělé filmy.

Joel Coen

Coenovci jsou pro diváka někdy těžce strávitelní,nudní,zdlouhaví,ale když pochopíte na co kolikrát poukazují a vžijete se do filmu,vypnete v táhne vás nezapomenutelná atmosféra jejich filmů.Fargo,Big Lebowski,Muž který nebyl,Tahle země není pro starý jsou pecky který by měl vidět každý fanoušek dobrýho filmu.

Stanley Kubrick

Nemá cenu představovat,jeden z nejlepších režisérů všech dob.Osvícení,Mechanický Pomeranč,Olověná vesta apod jsou nezapomenutelné filmy které patří do fondu světové kinematografie..:)

Jim Jarmusch

Myslím si,že jeho pojetí filmu,vyprávění a všeho je od něj ojedinělé a často i geniální,spoustě lidem přijdou jeho filmy nudné,pomalé a nic neříkající.Musíte se jen dobře naladit a svést se...Potom bude pro Vás neodolatelný zážitek z jeho filmů zaručen...

Woody Allen

Inteligentní humor,nadsázka, skvělá režie a i herecky obstojný.