Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Scary Movie: Děsnej biják

Scary Movie: Děsnej biják (2000)

Kdo neviděl, jako by neexistoval. Fakt nářez! Anna Faris hraje naprosto skvěle. Jasných 5 hvězd. SUPER. Numero Uno. :D :)))))

Zastav a nepřežiješ

Zastav a nepřežiješ (2006)

Ačkoli akční filmy nemám moc rád, tak tohle bylo něco famózního. Podle mě by ten film měl být označen spíše jako komedie..... jednoznačně jako komedie, protože já jsem se neskutečně bavil. Jason Statham byl vynikající. Film má svižný spád a děj vás zaručeně vtáhne. Crank je pro mě film, na který se nezapomíná........ :)

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

nechápu jak někdo může dát 3*** a méně vždyt ten film nabírá obrátky hned zezačátku a nikdo absolutně nemůže vědět kdo je vrah.Brutální to oproti pokračování není téměř vůbec a závěrečná hudba je skvělá.-100%

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Hned ze začátku musím říci, že tento film je můj oblíbený. Je to psychothriller s hororovými prvky a mrazivě tajemnou atmosférou. Vrcholné dílo Martina Scorseseho. Film nechá diváka tápat do posledního střihu, co jsou pouze halucinace hlavního hrdiny a co ona kýžená realita. Přes půlku filmu jsem měl veliké problémy s tím, abych to vůbec poznal. Každopádně závěr je filmařsky velmi působivý a dech beroucí. Po určité části filmu jsem nabyl dojmu, že vím jak tento skvostný film bude pokračovat, jenomže ono se to vždy vyvrbilo úplně opačně, a tak i celý film probíhá dále. Nejvíce se mi líbilo prostředí, ve kterým se neomylně hrající DiCaprio pohyboval - oko diváka bude žasnout. Ale co bych měl filmu za zlé, je to, že je převelice dlouhý a rozvlečený, jenomže to samozdřejmě nemůže nic ubrat na opravdu skvělém výkonu hlavních herců a filmu jako celku.

Můj otec je šílenec

Můj otec je šílenec (2012)

CO JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ??????? :D nejvíc film :) Sandler a Vanila Ice zahráli fakt dobře :) a neodolatelná Leighton Meester co víc si přát :D

Tucker & Dale vs. Zlo

Tucker & Dale vs. Zlo (2010)

Bacha Spoiler !!!!! Ta scéna s tím, jak Tucker řeže strom motorovou pilou, je nejlepší. V tom stromu je totiž roj včel a jak do nich omylem řízne, tak na něj vystartují. Pak kolem sebe začne mávat motorovkou a začne pobíhat kolem chaty a nebohý student si myslí, že ho chce rozřezat. Tvl to mě zabíjí :DDD Bomba film.

Bacha na balóny

Bacha na balóny (2007)

Skvělá, opravdu skvělá parodie. No zkrátka, když se skloubí vydařená komedie s americkým fotbalem, tak není co řešit. Je to skvost filmový kinematografie. Nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale tohle byl jeden nejlepších filmů, co jsem viděl. WOW (né world of warcraft, ale vauuuuuuuuuuuuuu) :DDDDDD Já se smál od začátku do konce, to jsem nečekal, snad každou minutu byl nějakej originální vtípek :) Na filmy podobného kalibru se člověk dívá s chutí a nejlépe s kámošema - to je pak hustej nářez :))

Terkel má problém

Terkel má problém (2004)

Animovaný film, ale pro dospělé. Je fakt výbornej. Myslím, že se Dánové docela vyrovnali South Parkům. Fakt zajímej příběh se spoustou hlášek. Mně se osobně nejvíce líbily ty písničky a hlody Terkelova strejdy.

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)

Néé nééééé nééééé. Tak to je něco :DDDDD Celá parta (1. až 3. díl - pravý Stifler) se znovu sešla a byl to znovu krutej nářez.!! Stifler je boží :)) Jeho hlášky a to jak tento film prožívá z něho právem činí neobyčejného herce se vším všudy. Prostě paráda. Trocha nostalgie byla cítit, přeci jenom je to už 13 let co natočili 1. díl, ale tohle se prvnímu dílu více než vyrovná, né-li ho i předčí ;) Byl jsem na tom v kině a můžu říct, že se smál celý sál. TAK CO TU JEŠTĚ DĚLÁTE, SEBERTE SE A JDĚTE DO KINA, nebudete litovat!!!!!!!!!!!! :)