Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (29)

plakát

Punk's Dead (2016) 

Jelikož SLC Punk! mi jaksi přirostl k srdci a na pokračování jsem byl nahypovaný jak děcko na vánoce, pod stromkem byl leda zbitej čokl co tam smrděl už vloni. Nevim o co se tady Merendino pokoušel ale asi o to samý o co se snažil J.J.A. se Star Wars, trapný camea, mrtvej heroinovej Bob (kterej je furt mrtvej ale měl světlou chvilku na cígo), story o jeho synkovi co se našel až po sežrání hub a změnilo to jeho jinak fajnovou nihil-goth unikátní pózu kterou ještě rádoby podpořil MGK....prostě what the fuck was that shit? Radši si sjedu znova SLC Punk!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Nic pro hard fanoušky. Je jasný že to bylo stvořený vyloženě pro to aby to lidi natáhlo do kin...a tak trochu se sralo na spojitosti, poslední chvilky jsou super ale jinak jsem byl dost v pochybách, vše bylo docela předvídané, jediná věc co mi chyběla na závěr byla "Luke. I am your daughter"...a temná strana nezabodovala vůbec...to už radši maula kterej byl pro mě nejvíc lama.

plakát

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014) 

Další dávka černohumorného kreténismu s nazi zombíky je zpět, zvolejme třikrát....sláva :-D Jde vidět že Wirkola prostě nemůže být seriózní a proto jsem na pokračování čekal s očekáváním. Vzhledem k tomu že tohle píšu stále vykřeněný z tý ehrm... závěrečný scény a celého filmu jako takového, dá se čekat že pro všechny fandy dementního humoru hrubšího zrna, zombies a ultranásilí vznikla další must see záležitost.

plakát

Late Phases (2014) 

Doufal jsem v něco krapet jiného, na tenhle žánr je to až moc dramatické, neříkám že občas zvážnit je ke škodě ale tady se to táhne až moc. No a masky vlkodlaků, na to nemám slov, naposled jsem něco takového viděl snad v Mutronics. Pár scén ušlo, herecké výkony též ale od nějaké zběsilé lykantropní jízdy kde prší vnitřnosti to má velmi, velmi daleko.

plakát

Zombeavers (2014) 

Libově pitomá záležitost, natočit to v devadesátkách, je z toho teď legenda. Plus se ušetří trapné scénky s mobily a neuvěřitelně tupá mládež by navodila atmosféru sociologického sci-fi. Nicméně, čekal jsem blbost na kvadrál a mé očekávání bylo splněno na výbornou. Rozhodně bych ale víc využil potencionálu bobroidních mutací a nechal vychcípat alespoň třikrát víc lidí. Dal bych 4* ale počet promarněných šancí které to mohli změnit na kulervoucí jízdu je příliš vysoký.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Tohle má, dámy a pánové, naprosto vše co jsem kdy požadoval. Ujetý sci-fi podložený nekorektním humorem, bizardností a občas i totálními dojeby ze kterých ten závěr byl epičností srovnatelnej jak když zažijete první rozchod. Už jsem toho viděl hodně ale nic z toho se tomuhle šílenýmu dílu nemůže rovnat a to adultswim prolízám den co den. Pro všechny nerdy, geeky, chorý mozky, idioty a alkoholiky poviná čučka, pro zbytek...jestli na to máte, jen do toho.

plakát

Abraham Lincoln vs. Zombies (2012) 

Ehm...what? Ano, věděl jsem, že to bude supersračkoidní zhovadilost. Ano, nasmál jsem se na zpomalený záběr přestárlého Lincolna ženoucího se za zombíkem ale to potom...to potom byla neskutečná nuda. Doporučil bych to na operační sály pro případy, kdy nemohou být použity anestetika.

plakát

Sinister (2012) 

Bestiální to útok na diváka plného očekávání. Před návštěvou kina jsem se záměrně vyhýbal všem spoilerům a ty omylem viděné vytěsnil. A udělal jsem dobře...není moc filmů, u kterých se maniakálně nesměji (ano, jsem magor co patří za polstrovaná vrata), tady se mi to však povedlo jen jednou, když se mi evokovala oblíbená novozélandská oldschoolovina. Jinak jsem si jen a jen blaženě užíval, jak mi ojíždí jednotlivé části těla husí kůže. Svedl bych to nejspíše na dokonalé spojení soundtracku a jednotlivých záběrů, které zaručeně fungují. Soundtrack samotný je záležitost hodná audioúchyla, tím však míním skutečný filmový doprovod. To, co nosí název oficiální soundtrack filmu u mne zůstalo v nepochopení. Přestože děj je vskutku zvláštní a rýpalové to hned zavrhnou, pokud na to jdete s otevřeným srdcem, připravte si několik hnědých bezpečnostních spoďárů. (dodatek: místy bych přísahal, že cítím prochlastaný dech nervově ubíjeného hlavního protagonisty...než jsem si všiml pár lidí přede mnou s flaškou :D)

plakát

Přehlídka děsu (2011) 

Docela šokující že v dnešní době může ještě něco takového vzniknout. A samozřejmě jako fanoušek parodií, absurdit, zvrhlosti a zvrácenosti to myslím v nejlepším slova smyslu. Nápady na filmy jsou hodny síně slávy výzkumného ústavu duševních nemocí. Po shlédnutí (medvědodlaky jsem proklikal, na takový level wtf nemám ani já) si říkám, nestálo by za to, vrhnout se na filmařinu a filtrovat svou nenávist vůči prosté normální společnosti právě těmito skvostnými díly, které jim pravděpodobně způsobí násilnou defekaci? (trochu mě mrzí krátká stopáž vsuvky před finální zombie fuckalypsou, tvůrci doodie.com by se radostí spokojeně proměnili v hromadu exkrementů) Na tenhle film prostě musí mít člověk povahu a řádnou dávku nadhledu. Já osobně se u toho řehnil jako idiot...a to, že triky jsou jak ze zlámaných pařátů retardované pětiprdelé opice mě vážně nikterak nevadí, však to přeci jen vyzdvihuje to, čím film je - parodií na laciné klasiky.

plakát

Oškliví Američané (2010) (seriál) 

Po obou sériích musím říct - pecka! Tento satirický, fantasmagorický počin je přesně to, po čem jsem kdy prahnul. Primitivní animák plný odkazů na popkultury prošpikovaný horrorovou tématikou, podložený ujetým humorem a ještě ujetějšími zápletkami. Co dodat? Snad jen že chci víc!