Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (29)

plakát

Punk's Dead (2016) 

Jelikož SLC Punk! mi jaksi přirostl k srdci a na pokračování jsem byl nahypovaný jak děcko na vánoce, pod stromkem byl leda zbitej čokl co tam smrděl už vloni. Nevim o co se tady Merendino pokoušel ale asi o to samý o co se snažil J.J.A. se Star Wars, trapný camea, mrtvej heroinovej Bob (kterej je furt mrtvej ale měl světlou chvilku na cígo), story o jeho synkovi co se našel až po sežrání hub a změnilo to jeho jinak fajnovou nihil-goth unikátní pózu kterou ještě rádoby podpořil MGK....prostě what the fuck was that shit? Radši si sjedu znova SLC Punk!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Nic pro hard fanoušky. Je jasný že to bylo stvořený vyloženě pro to aby to lidi natáhlo do kin...a tak trochu se sralo na spojitosti, poslední chvilky jsou super ale jinak jsem byl dost v pochybách, vše bylo docela předvídané, jediná věc co mi chyběla na závěr byla "Luke. I am your daughter"...a temná strana nezabodovala vůbec...to už radši maula kterej byl pro mě nejvíc lama.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Tohle má, dámy a pánové, naprosto vše co jsem kdy požadoval. Ujetý sci-fi podložený nekorektním humorem, bizardností a občas i totálními dojeby ze kterých ten závěr byl epičností srovnatelnej jak když zažijete první rozchod. Už jsem toho viděl hodně ale nic z toho se tomuhle šílenýmu dílu nemůže rovnat a to adultswim prolízám den co den. Pro všechny nerdy, geeky, chorý mozky, idioty a alkoholiky poviná čučka, pro zbytek...jestli na to máte, jen do toho.

plakát

Late Phases (2014) 

Doufal jsem v něco krapet jiného, na tenhle žánr je to až moc dramatické, neříkám že občas zvážnit je ke škodě ale tady se to táhne až moc. No a masky vlkodlaků, na to nemám slov, naposled jsem něco takového viděl snad v Mutronics. Pár scén ušlo, herecké výkony též ale od nějaké zběsilé lykantropní jízdy kde prší vnitřnosti to má velmi, velmi daleko.

plakát

Revenge of Billy the Kid (1992) 

Tohle fakt stálo za to. Pokud se zrovna nedělo nic na akčním poli, banda nechutných a naprosto dementních vidláků to každou chvíli jistila na tom komediálním. Už jako hixploitation to má potencionál, jelikož sledovat je jak žerou je horror sám o sobě. Navíc ještě pantátu napadne odložit si to do kozénky. Co čert nechtěl, genetika zafungovala a na scéně se zjevil Billy, kozo-humanoidní zrůda s přerostlou hlavou, kterou opravdu baví trhat vše živé na kousky. To vše ve velmi silném skotském přízvuku. Zábava po celý film zaručena.

plakát

Zombeavers (2014) 

Libově pitomá záležitost, natočit to v devadesátkách, je z toho teď legenda. Plus se ušetří trapné scénky s mobily a neuvěřitelně tupá mládež by navodila atmosféru sociologického sci-fi. Nicméně, čekal jsem blbost na kvadrál a mé očekávání bylo splněno na výbornou. Rozhodně bych ale víc využil potencionálu bobroidních mutací a nechal vychcípat alespoň třikrát víc lidí. Dal bych 4* ale počet promarněných šancí které to mohli změnit na kulervoucí jízdu je příliš vysoký.

plakát

Matango (1963) 

Parádně vychytaná atmosféra, určitě by se dalo vytěžit i víc ale i tak to dokáže chytnout. V kostce - banda trosečníků na ostrově bez jídla sužovaná ponorkovou nemocí a obklopená podivným druhem hub který nesmí sníst. Z toho gradující všechny možné zvraty a do toho se ještě přidají houbovo-lidští mutanti. Samotný ostrov je krásnou esencí depky a šílenství. "...and than I lost her, I was confused, I couldn´t decide what to do…then……...I ATE THEM!"

plakát

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014) 

Další dávka černohumorného kreténismu s nazi zombíky je zpět, zvolejme třikrát....sláva :-D Jde vidět že Wirkola prostě nemůže být seriózní a proto jsem na pokračování čekal s očekáváním. Vzhledem k tomu že tohle píšu stále vykřeněný z tý ehrm... závěrečný scény a celého filmu jako takového, dá se čekat že pro všechny fandy dementního humoru hrubšího zrna, zombies a ultranásilí vznikla další must see záležitost.

plakát

Hlad (1983) 

Není to film na jedno podívání, zároveň, obyčejný divák musí hledat důvod proč se podívat znova. Rozhodně to není klasická upířina oné doby...film klade důraz na ponurou atmosféru, artovost a pohled na svět očima upíra. Nedivil bych se, kdyby J. Jarmusch nabral inspiraci pro Only Lovers Left Alive právě z tohoto filmu...

plakát

Absurdistán (2006) 

Před lety jsem se tomu dobře nasmál, teď se téhle myšlenky spíše děsím...aneb jak se z komedie stává sci-fi horror.