Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Pornografický
  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Akční

Recenze (1 879)

plakát

Venom (2018) 

Je to také typické americké sci-fi poslednej doby. Málo logiky, ale za to veľa efektov a trikov.

plakát

Proč právě on? (2016) 

Priemerná komédia s pár podarenými a pár trápnymi scénkami. Jedno pozretie úplne stačí.

plakát

Krotitelé duchů (1984) 

Najlepším článkom tohto diela je jednoznačne chytľavý soundtrack. Efekty na tú dobu sú tiež relatívne dobré, ale v dnešnej dobe my to príde trošku trápne. Pri tom hodnotení svoje zohrala istotne nostalgia, lebo 83% je prehnaných.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Nemyslím si, že to bolo takto. Vlastne to aj naznačila sama LB, ale každopádne všetky historické príbehy sú nepresné a niektoré veci sú len domyslené asi ako to mohlo byť, či upravené kvôli dramatičnosti, alebo ako to pasuje momentálne režimu :/ ... 52% je podľa mňa menej ako by si film zaslúžil. Neviem či opäť niekto pri hodnotení nebral v ohľad aj svoj politický postoj a čo je podľa neho morálne respektíve nemorálne. Nemyslím si, že je to natočené dokonale, ale takých 70% som skôr čakal u takéhoto filmu.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Priemerný film, ktorý tu ma 85%. Ja by som zredukoval tie mysteriózne scénky a skrátil metráž o 20-30 minút a bolo by to hodné azda tých 85%.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Ešte stále váham či hodnotenie nezvýšim na 4*. Isto film v ktorom neuvidíte silený humor, ale naopak romantické problémy plné emócií.

plakát

Člověk bez osudu (2005) 

Maďarská kinematoografia ma za posledné 2-3 roky presvedčila, že produkuje zaujímavé filmy, ktoré sa oplatí pozrieť. Jediné čo sa dalo vylepšiť je dĺžka, kde sa dali dlhé scénky z krátiť a urobiť film ešte atraktívnejší.

plakát

Santa má bráchu (2007) 

Sklamanie nebudem tajiť. Podľa internerových článkov je to film radený do Top 10, alebo Top 20, ktorý odporúčajú na vianočné sviatky, ale to je asi velice relatívne, lebo tento film už nechcem viac ani vidieť, lebo to považujem za stratu času.