Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (136)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Dal jsem tomu šanci a musím říct, že větší 3,14čovinu jsem za poslední dobu neviděl. Jedna hvězda za huliče Kotka, ktetej to trochu zachraňuje.

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) 

Zdeňka mám fakt rád, ale poslední dobou vleze do každé sračky, která přinese nějakou kačku. Ano, šéfe! byl formát, který mu seděl, no a pak už to šlo od desíti k pěti. No a tohle je absolutní dno. Tuctová soutěž bez nápadu, špetky inovace, beu jediné vteřiny nějakého napětí. Jo, pecka, budeme se plácat po zádech, že jsme udělali soutěžní dvojice místo jednotlivců. A k čemu jsou tam zen Kem s Barbínou? Úplně k ničemu. Jedna hvězda je za Zdeňka

plakát

Její tělo (2023) 

Jako musím říct, že natočený to není vůbec zle. A už vůbec se nejedná o špatný film. Ale něco tomu prostě chybí. 🤷‍♂️

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Ale jo, po prvních 10 minutách to bylo na odpad. Svět uvěřitelnej asi jako slon v krabičce na zápalky, robot s hippie věnečkem na palici, no wtf? Ale dal jsem tomu šanci a nakonec se to na ušmudlaný 2* dokulhalo. Není to žádná pecka, ale účel to splní

plakát

Policajt ze školky (1990) 

Jo, je to možná hloupý, ale já mám ten film rád. Existuje spousta stupidnějších, který tady mají podstatně lepší hodnocení. A to, že s rozpočtem 20 mil. $ vydělal 10x tolik, taky o něčem svědčí.

plakát

168 hodin (2006) (pořad) 

A dám jich 5. Už jen kvůli těm kvičejícím levičákům tady, kteří házejí odpady jen proto, že se jim nelíbí, co se o jejich guru Andym dozvědí.

plakát

Monstrum - Strašák (2022) (epizoda) odpad!

Asi nejhorší díl celé série. Už od 7 dílu se seriál neustále snažil hrát na notu rasismu a přehnané korektnosti (doba je bohužel taková), ale tady už toho bylo přes čáru.

plakát

Spiderhead (2022) 

Tak tohle byla tak neskutečná nuda, že kdybych strávil tuhle dobu na hajzlu, udělal bych alespoň něco pro sebe.