Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Titanic

Titanic (1997)

Když jsem byl kluk tak jsem žil jenom Titanicem. Pamatuji si, že  jako dítě jsem si ho pujcoval ve videopujcovne, kazdy měsíc opravdu každý měsíc a to nemluvím o polepeni stěn. A nyní velké plátno.Po tolika letech a po tolika shlédnutí jsem byl unešeny. Takový kolos na velkém plátně být součástí toho filmu je neskutečný. Za mě nejlepší film po všech stránkách, vždy byl a bude u mě TOP JEDNA.

Avatar

Avatar (2009)

Miluju Cameronovy efekty. Avatar je skvělý, příběh má jednoduchý a to je fajn.

Sluha dvou pánů

Sluha dvou pánů (2000)

Jsem se  dlouho nezasmál. A miluju tenhle divadelní styl. Donutil je skvělí. Jak si pohrává s publikem no paráda. Když se chci opravdu zasmát a popadat za břicho tohle je to co si pustím.

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick (2022)

Velice ale velice překvapil a jsem rád že to vzniklo. Tady je vidět jak se nostalgie může vrátit a jak to nejvíc vyždímat. Snad si z Top Gana vezmou příklady a bude toho trochu víc. Já jsem málem i spolknul tu televizi. Prostě GRANDIOZNÍ návrat.

Pasažéři

Pasažéři (2016)

Nepamatuju si že bych někdy viděl film kde by to utáhlo jen tak málo lidí. Skvělá romantika zápletka taky super. Mám rád takovýto filmy. Nic od toho nečekám a pak koukám jak vrána. Super