Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Fantasy

Recenze (99)

plakát

Tenkrát poprvé (2020) (seriál) 

Po dlouhé době opravdu povedený seriál, který neřeší 80 pohlaví, ale klasické problémy nactiletých.  Nejsou tam extrémní vulgarismy apod.,  prostě taková ta klasika, na kterou jsem já osobně byla zvyklá. Nejsem cílová skupina, ale seriály ze střední mám ráda. Dávám plný počet.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Prostě nádherný film, Blake je krásná žena a filmu se nedá snad nic vytknout.

plakát

TY (2018) (seriál) 

Dávám všechny hvězdičky, seriál je skvělé vymyšlený a Joeovi fandí snad každý, i když je to celkem zvláštní 🙈 Penn Badgley hrál již v Gossip Girl, od té doby se hodně posunul a je to skvělý herec!!! Stojí za to se na seriál podívat.

plakát

Pád (2013) (seriál) 

Super seriál, napínavý až do konce. Velice mě překvapil skvělý výkon Jamieho Dornana, až až zde prokázal,že má velký talent a role mu velice sedla. Sice mě překvapil konec, další díly holt už nebudou... :)

plakát

Krása, která uchvátila srdce (2021) 

Tento film mě strašně moc překvapil, byl jedním slovem nádherný!!! Hlavní hrdinka je opravdu krásná žena. Je to detektivka, ale víc v něm jde o lásku. Doporučuji vidět.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Pro mě opravdu krásná pohádka! Je vtipná a napínavá. Moc se podařila hudba, ta dělá asi nejvíc.

plakát

Vražda - Série 3 (2012) (série) 

Nejlepší řada ze všech. Konec byl hodně překvapující, až zdrcující bych řekla... kdyby natočili další sérii, bylo by to bez pochyby zajímavý... fakt super seriál. Seveřani to prostě umí..

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Za poslední dobu jedna z nejlepších pohádek. Je vtipná, hezká a zápletka je zajímavá. Nejvíc se mi líbili Kryštof Hádek, Pavel Kříž a Josef Abrhám.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Krásný dojemný příběh... moc se mi pohádka líbila od začátku do konce...

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Na druhý díl Anděl páně jsem se těšila celý rok. Když jsem zjistila, že je možné jít na předpremiéru, vůbec jsem neváhala. Nakonec mi ji ještě o to víc zpříjemnili samotní představitelé – režisér Jiří Strach, čert Jiří Dvořák a malá Anežka – Anička Čtvrtníčková. Film začal a hned při poslechu hudby, mi bylo jasné, že to bude krásné – tentokrát píseň „Chtíc, aby spal“… nádhera. Četla jsem nějaké komentáře tady na CSFD. Nemohu se ubránit názoru, že někteří lidé tuto pohádku nepochopili. Je v ní velké poznání, které nám přináší opět Anděl a Čert. Když na konci filmu prohlásí Anděl, že Čert by tam byl sám, a že by mu po něm bylo smutno, bylo to neskutečné gesto, které mi vyhrklo slzy do očí. Duchaplnost, dojemnost a legrace – to je to, co dělá tento film nádherným! Děkuji moc vám všem, kteří se na něm podíleli.