Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Fantasy

Recenze (99)

plakát

Tenkrát poprvé (2020) (seriál) 

Po dlouhé době opravdu povedený seriál, který neřeší 80 pohlaví, ale klasické problémy nactiletých.  Nejsou tam extrémní vulgarismy apod.,  prostě taková ta klasika, na kterou jsem já osobně byla zvyklá. Nejsem cílová skupina, ale seriály ze střední mám ráda. Dávám plný počet.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Prostě nádherný film, Blake je krásná žena a filmu se nedá snad nic vytknout.

plakát

TY (2018) (seriál) 

Dávám všechny hvězdičky, seriál je skvělé vymyšlený a Joeovi fandí snad každý, i když je to celkem zvláštní 🙈 Penn Badgley hrál již v Gossip Girl, od té doby se hodně posunul a je to skvělý herec!!! Stojí za to se na seriál podívat.

plakát

V pasti - V temné pasti (2021) (série) 

Trochu slabší série, ale stejně pěkně. Andri je fakt super herec!!!!

plakát

A jak to bylo dál... (2021) (seriál) 

Už když jsem četla, že budou natáčet další díly seriálu, tak jsem znejistila. Mají to opravdu zapotřebí? První díl filmu byl super, opravdu se povedl, druhý byl již přetažený za vlasy a seriál? Přijde mi, že se nemohli rozhodnout o čem točit, tak tam nacpali vše. Gayové už neletí, teď je každý bezpohlavní, oslovuje se my atd... Božský nám zemřel, ale proč? Celé to bylo divné, hlavně mi neseděla ta "Che", celé to bylo takové upatlané a chyběl jim ten náboj jako dřív... Takže jediná otázka,co tu je, proč to vlastně natočili?

plakát

Duch (2022) (seriál) 

Dávám 4*, protože se mi líbil hlavně představitel Ducha Darko, velice charismatický herec a super to hrál. Seriál byl místy vtipný a napínavý, snad budou další díly...

plakát

Všichni to vědí (2018) 

Film vlastně úplně o ničem... Někdy nechápu, proč to vlastně točí. Unesou dceru, hledají ji a to je asi tak vše...

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020) 

Skvělá komedie a opravdu jsem se zasmála, prostě žádné drama a  nelze za tím hledat něco intelektuálního. Pro pobavení a zasmání opravdu skvělé.

plakát

Pád (2013) (seriál) 

Super seriál, napínavý až do konce. Velice mě překvapil skvělý výkon Jamieho Dornana, až až zde prokázal,že má velký talent a role mu velice sedla. Sice mě překvapil konec, další díly holt už nebudou... :)

plakát

Krása, která uchvátila srdce (2021) 

Tento film mě strašně moc překvapil, byl jedním slovem nádherný!!! Hlavní hrdinka je opravdu krásná žena. Je to detektivka, ale víc v něm jde o lásku. Doporučuji vidět.