Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (127)

plakát

Pád (2013) (seriál) 

Brilantní práce. Vytříbené dialogy a skvělá ukázka práce kriminalistů v terénu, a v neposlední řadě vynikající Gillian Anderson a Jamie Dornan.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Jen občas se stává, že si zajdu na film do kina 2x, a mnohem větší raritou poté je, abych si daný snímek zařadil mezi oblíbené po tak krátké době od zhlédnutí. U Mad Maxe tato situace nastala. Dlouho jsem neviděl takto zběsilou vysokooktanovou jízdu. Perfektní směsice akce, hudby a herců. Bravo!

plakát

24 hodin: Dnes neumírej (2014) (seriál) 

Jsem dojat, vskutku dojat a citově vyčerpán (v dobrém slova smyslu) tím co jsem viděl. Čekal jsem všelicos, ale výsledek mě více než příjemně překvapil. Zakončení jak se patří. Ve skrytu duše doufám v desátou sérii.

plakát

Zahradník (2006) odpad!

Obsah hlásá první interaktivní český film, a má pravdu. Při sledování má divák možnost vybrat si, jakým směrem se bude děj filmu dále ubírat. Předem ale varuju, ať už provedete jakýkoliv výběr, kvalita filmu se tím nijak nezmění. Respektive, nezlepší se. Matně si pamatuju, jak jsem si při sledování filmu říkal WTF. Nelze jinak, než ODPAD, takhle tedy ne. Jak vůbec může někoho napadnout natáčet interaktivní filmy, tohle nikdy nebude fungovat.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Nechci být totální scum, takže tomu 3 hvězdy dám, ale to jen díky tomu, že je to z produkce HBO a hrají tam áčkoví herci, tím to končí. Od začátku jsem se pekelně nudil a snažil se najít důvod, proč se koukat dál. Vleklé dialogy a scény naprosto o ničem mě přesvědčili, že tohle není můj seriálový šálek čaje.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Něco takového se nerodí 2x za dekádu. Neuvěřitelně poutavé a strhující, prošpikované humorem, napětím a akcí. Plus hafo odkazů na původní film Fargo.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Dlouho jsem se k tomu nedostal, ale po zkouknutí musím konstatovat jediné...na film jako je tento se nesmí nikdy zapomenout. Přiznávám, že ke konci jsem opravdu brečel, což se mi nestává často.

plakát

Movie: The Movie 2V (2013) 

Je to strašnej škvár, úplně o ničem, ale nejlepší na tom jsou scény z Behind the camera a Bryan Cranston hrající na piano.

plakát

Metro (2013) 

Nebýt toho milostného příběhu (jak hlavního páru, tak mladého průvodce) na pozadí metro-katastrofy, mohlo to být lepší. Ke konci mohl někdo zesnout, to by mě urvalo ještě víc, než jen efektní CGI vody valící se metrem, nebo pozdní vypnutí kolejiště. Tyto scény však patří mezi velice povedené, 60%.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Nemá cenu se tady moc rozepisovat, chválou to tady zavání ze všech stran. Nikdy jsem na tohle nechtěl koukat, protože jsem se opravdu moc bál toho českého názvu. Myslel jsem si, že je to nějaká střelená pohádka. Ale lidi, překonejte ten strach a kouněte se na to. Nikdy nebudete chtít, aby ten seriál skončil. Momentálně asi to nejlepší v seriálovém světě.