Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (8)

plakát

Jdi za svým srdcem (2000) 

Tak poprvé jsem si řekla: ,,to je ale píčovina"....podruhé jsem si řekla: ,,chci Forneyho!!!!"....a myslím si, že potřetí se mi to bude líbit ještě víc!!! ;D........Je to prostě sladký!..Možná až moc, ale bude se mi po tom krásně usínat ;)

plakát

Pomáda (1978) 

Pomáda je prostě sladká ;D Ovšem Olivia Newton-John je strašná herečka a k tomu je ještě hrozně ošklivá, to ale moc nevadí, protože John Travolta vše vynahrazuje. Atmosféra filmu je úchvatná...radost, štěstí, nostalgie.....je to trošku kýč, ale je to silný zážitek ;)

plakát

Odcházení (2011) odpad!

Horší film už jsem opravdu moc dlouho neviděla! Není tam děj ani atmosféra, kostýmy jsou naprosto nevkusné. Celý film je přeplácaný a přeefektovaný. Tváří se to přeinteligentněle, ale je to trapný pokus. V první půlce filmu jsem pořád trpělivě čekala, co se začne dít...a v druhé půlce jsem váhala, nemámli z kina odejít. Jediné, co mě mile překvapilo byl nenucený půvab Dagmar Havlové! :)

plakát

Řád saténových mašlí (2000) (TV film) 

Je vidět, že tady pohádku hodnotí spíše dospělí:(.... Je to velice originální a zdařilé dílko. Má to atmosféru, je v tom napětí a nechybí tomu ani love story pro děti jako stvořená - zamilovaná dvanáctiletá princezna! A KOSTÝMY - to je opravdu BOMBA!;-)...To se jen tak nevidí. Strhující hudba, která na člověka opravdu zapůsobí. Kraus jako hnusák je vážně dobrej. Holčičky jsou velice různé, každá z nich je něčím strašně zajímavá. Podle mě je výběr herců moc dobrý a režie přímo geniální.

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Viděla jsem jenom první serii a ta se mi zdá velice povedená! I přesto, že přímo nenávidím Tomáše Töpfera, tak mi to vynahrazuje milovaný Ivan Trojan. Je to zastaralé, no spíš se hodí říct sociální prostředí, jemně nostalgické ale v celku to má atmosféru.

plakát

Doblba! (2005) 

Ha:D Já jenom zírám, jak moc jsou ty komentáře negativní. Na někoho je to možná moc, ale můj smysl pro humor bývá ještě černější =D Výstupy jsou dost teatrální, ale řekla bych, že to byl záměr. V hlavních rolích dva profesionální slizouni Čtvrtníček a Dušek...jsou k popukání..a k tomu koktavej krišňák - prostě síla :-D

plakát

Okrsek 13 (2004) 

Tohle je snad jedinej akčňák, který mě baví! Působí tak příjemně a má to švih ;)

plakát

Oblomov (1979) 

To je film mého dětsví...a nikdy mě nezačne nudit.