Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (153)

plakát

Plavkyně (2022) 

Zajímavý příběh sester,  které chtěli nový život pro sebe a svou rodinu, tak uprchli z válečného domova. Co se týče uprchlické části, tak to nemělo chybu a bylo to fajn. Boj o přežití se mi libil, protože byl jiný než v jiných filmech a každý o tomhle slyšel, akorát to většina z nás nezažila a pouze jsme o tom četli. Je trochu škoda, že název filmu trochu zavádí, neviděl jsem sice trailer, ale podle popisku filmu jsem očekával hlavně sportovní film, kde všichni sledujeme snahu sportovce a předem známe výsledek. Ta sportovní část mě už ani tolik proto nebrala. Mile mě tedy překvapilo jak velká část byla o cestě do Německa.

plakát

Promlčeno (2022) 

Skvělý film který mě hodně mile překvapil. Líbí se mi na něm originalita a přitom určitě nebyl potřeba veliký rozpočet. Tempo by sice mohlo být trošku rychlejší, ale jinak mu nejde snad nic vytknout. Vážně by mě zajímal příběh/případ, podle kterého je film inspirovaný.

plakát

Neznáš mě (2021) (seriál) 

Tohle nemá chybu, od začátku do konce to je napínavé a rozhodně jsem se nenudil. V průběhu děje je několik dobrých zvratů. Závěr trochu zklamal v tom, že neznáme verdikt poroty. Každý si ale lehko domyslí jak by pokračoval život hlavního hrdiny - buď v cizině s Kairou nebo ve vězení.

plakát

Léto All Exclusive (2015) 

Na začátku film tolik nenadchne, ale když se rozjede tak tu máme samý vtipný a nečekaný situace. Je to delší doba, co jsem se takhle slušně pobavil jako u tohoto filmu.

plakát

Stín smrti (2022) 

Film s dobrou vražednou zápletkou, u které si celou dobu říkáte jak to opravdu bylo a jestli je hlavní postava Jacoba skvělej a vychcanej lhář nebo oběť. Konec trochu překvapil, ale určitě nezklamal. Takovéhle filmy mám rád a nic bych mu nevytknul.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Dvojka Hobita nezklamala a konečně nám nabídla spoustu napětí, akce a soubojů který známe z Pána Prstenů. Trpaslíci s Bilbem si konečně často dokážou poradit sami bez Gandalfa. a když skončí jedna slušná část, tak přijde další a film si drží slušný tempo. Navíc jde konečně o něco velkýho, cíl je v dohledu, ale kvůli Šmakovi zároveň ještě pořád hrozně daleko. Závěr filmu je skvělá příprava a tak trochu i ukázka toho, co bude ve třetím díle. Je jen škoda, že Gandalf chce pomoct, pak na velkou část zmizí a návrat bude určitě ve třetím díle. Je to dost podobný průběh jeho postavy, kterou už známe z Pána prstenů.

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

Některé příběhy nebo rivality jsou sice prezentovaný trochu dramatičtějí než jak to opravdu je ve skutečnosti, ale jinak to je skvělá reklama pro kdysi hodně oblíbený sport. Jako fanoušek formulí rád vidím příběhy a problémy pilotů a dalších lidí v týmu jak to vše prožívají trochu jinak. Líbí se mi i hodně to, že tenhle seriál není jen o nejlepších jezdcích a týmech, ale i o těch menších a horších o kterých tolik neslyšíme a při závodech se tolik nedostávají na obrazovku.

plakát

Schumacher (2021) 

Kdo má rád motorsport, tak ho určitě zajímá tahle cesta výjimečného pilota, který je bez debat silnou ikonou formulí. Dokument nám ukazuje jeho kariéru a život doslova od Michaelovo začátků a se vším všudy, ať už se jedná o kontroverze nebo úspěchy. Navíc se i trochu dozvíme jaký je člověk mimo dráhu. Jediný co mi trochu chybělo, tak větší pasáž poté co vyhrál první titul u Ferrari a další část kariéry poté. Určitě je škoda že nevíme víc o jeho aktuálním stavu, ale jasný náznak od rodiny a vysvětlení proč tomu tak je máme.

plakát

Ruská ruleta (2018) (TV film) 

Tyhle tipy filmů se mi líbí, je tam tolik nástrah a nachytávek, že divák musí dávat pozor skoro při každý scéně. Dost jsem se bavil a i přesto, že důvod vraždy je obyčejný, tak provedení a následné donucení k přiznání je dokonalý.

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Nejlepší show vůbec, sleduju jí už hromadu let a pokud je dobrá série, tak mě to baví. Je tam hromada věcí, který se mi líbí - soutěže nebo podmínky, ve kterých si soutěžící musí sáhnout až na dno, život v táboře bez modernch věcí, tedy sociální politika v něm a celkově s tímhle vším je hromada legendárních scén a situací. Další výrazná část zábavy je díky neustálému taktizování, kdo má jaké možnosti, komu se co vyplatí, samozřejmě potěší kvalitní podrázek na někoho kdo to vůbec netuší a jen vykuleně čumí. A když už konečně tohle všechno poskládáme a konečně nám zbydou 2 nebo 3 finalisti, tak přichází další originální konec - vyškremrat si nebo jakkoliv získat hlasy pro milion dolarů od lidí, které předtím museli jakkoliv vyloučit. Dříve jsem tuhle show dříve hodně žral a čekal neustále na nové díly.