Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (153)

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Co se týče loupeže a úniku, tak byli dobrý  a přijatelný. Nechápu ale proč se sem tolik musela cpát láska a ty blbosti okolo ní jak se každý z lupičů zrovna v tu dobu zamiluje. Bez těhle zbytečností by byl se mi seriál líbil mnohem víc, takhle to působilo jak romanťárna u který se občas řeší krádež.

plakát

Kdo přežije - Série 45 (2023) (série) 

Začátek je slušná bída, hlavně kvůli kmeni Lulu, který je nejhorší ze všech 45 sérií. Vážně by mě zajímalo kde tu sebranku vzali a jak někteří mohli projít castingem. Ty co od nich zbyli, už poté moc šanci neměli. Později se to ale rozjede a po sloučení je z toho celkem slušná série. Není to sice top, s hromadou velkých tahů nebo podrazů, ale za mě určitě jedna z lepších v nové éře. Je tu spousta hráčů, který bych rád viděl v budoucnu hrát znovu - Kaleb, Kellie, Emily, Julie nebo Drew. Finalisti série jsou přijatelní, jen ten ufňukanec Jake to trochu kazil. Vítězka není žádná top hráčka, ale určitě né špatná. Hodně mě potěšilo, že neni další skrytý vítěz, ale vítězka která hrála a byla vidět.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Jako marketingový tah to je skvělý nápad, který evidentně funguje. Jako film to je ale podprůměrná komedie a vidět znova ho další hromadu let nepotřebuju. Občas se člověk zasměje, ale jinak si Kazma a jeho tým dělají z lidí prdel a vymyšlí si svojí realitu, která je jen v jejich hlavě a chvilkama až nesmyslná.

plakát

Outlast (2023) (pořad) 

Co se týče přežívání a drsnost, tak tomu nejde nic vytknout a je to super.  Hodně to připomíná film Pán Much v reality show a jde tedy pouze o přežívání ve skupinách. Co se týče dalšího děje, tak kromě evakuací a aktivit táboru Aplha nebo Paula, se nedělo nic co by stálo za řeč. To co daný tábor dělal bylo hnusný a vymstilo se jim to. Otázka ale je, jestli by to bez nich nebyla nuda. Zajímavý určitě je, že v průběhu přežívání bylo lepší mít co nejvíce členů tábora, u finále to spíš bylo jako přítěž kvůli hrozbě, že je někdo bude fyzicky brzdit. Až na jednoho vítěze, jsou bohužel výherci nevýrazný a lehko se na ně brzo zapomene.

plakát

Stopař se sekerou (2023) 

Názorná ukázka toho co vše novináři udělají pro to aby měli senzaci. Kdyby počkali na vyšetření případu, nestala by se z takového exota a nejspíš i hajzla hvězda. Určitě to stojí za zhlédnutí už jen pro ukázku toho co je v dnešní době možný.

plakát

Tajný zákop (2023) 

Jako upoutávka na potenciální film to ujde. Je jenom škoda, že z toho nic nevznikne a je to jen další vtip šaška Kazmy.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Co se týče prostředí a jak je film natočený, tak nejde nic vytknout a je to super. Jen u děje to trochu vázne a připomíná mi westernovku, akorát v jiném světě, s tím že k tomu přidali po vzoru Rychle a zběsile neustálé zdůrazňovaní na rodinu.

plakát

AZ-kvíz tentokrát s Fortunou (2022) (pořad) 

Co se týče otázek ze sportu, tak jsou super a líbí se mi. Slabší stránka jsou soutěžící, který jsou někdy hodně mimo, někteří skoro nic nevědí a přišli se akorát zviditelnit. Je škoda že to není pro obyčejné fanoušky.

plakát

Dobrá sestra (2022) 

Příběh je to zajímavý, ale filmové zpracování nuda. Hodně brzo je jasný vrah a poté sledujeme akorát dokazování viny. Chybí mi tu nějaké pochybnosti, napětí nebo jiný podezřelí.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Film je natočený na naše poměry dobře a i akční scény se mi líbí. Jen po příběhové stránce to trochu vázne a tvůrci se určitě mohli více pokusit diváka více vtáhnout do děje. Takhle sledujeme skoro celou dobu boj o to kdo bude mít zajatou Kateřinu a občas jak ty důležitý nahoře politikaří. Historický věci moc neřeším,  ale i když je Ben Cristovao nečekaně dobře zamaskovaný, tak mi tam vadil. Přijde mi divný aby hrál v historickém filmu, když tam nepatří.