Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Pořady (10)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Nejlepší show vůbec, sleduju jí už hromadu let a pokud je dobrá série, tak mě to baví. Je tam hromada věcí, který se mi líbí - soutěže nebo podmínky, ve kterých si soutěžící musí sáhnout až na dno, život v táboře bez modernch věcí, tedy sociální politika v něm a celkově s tímhle vším je hromada legendárních scén a situací. Další výrazná část zábavy je díky neustálému taktizování, kdo má jaké možnosti, komu se co vyplatí, samozřejmě potěší kvalitní podrázek na někoho kdo to vůbec netuší a jen vykuleně čumí. A když už konečně tohle všechno poskládáme a konečně nám zbydou 2 nebo 3 finalisti, tak přichází další originální konec - vyškremrat si nebo jakkoliv získat hlasy pro milion dolarů od lidí, které předtím museli jakkoliv vyloučit. Dříve jsem tuhle show dříve hodně žral a čekal neustále na nové díly.

Australian Survivor

Australian Survivor (2016)

Konečně Survivor jak má být a nemusí pocházet z USA. Líbí se mi jak umí kombinovat verzi z prvních sérií kde jde hodně o přežívání zároveň se tam hraje, samozřejmě díky hráčům, kteří hrají a taktizují od začátku do konce. K tomu mají sice kontroverzní, ale hodně zajímavý a hlavně originální twisty - pouze škoda že první sérii jeden z nich ovlivnil víc než si asi produkce nebo kdokoliv přál. Kvůli tomu se bohužel tolik nepovedla část po sloučení. Napravili to alespoň skvělým finále, který bylo fakt úžasný a asi nejlepší co jsem kdy viděl. Další série jsou taky slušný a zábavný, určitě lepší než většina novějších amerických sérií. Bohužel se jim ale víc a víc přibližují i když na ně rádi posměšně naraží. Další vada je, že zatím jsou většinou slabý vítězové, na který si většina fanoušků za pár let ani nevzpomene. Hodně velkým plusem je ale moderátor Jonathan LaPaglia, kterej mě taky příjemně překvapil a je jen škoda, že asi nehrozí jeho nahrazení Probsta v USA.

Horizont ČT24

Horizont ČT24 (2010)

Skvělý pořad pro ty co se zajímají o dění ve světě. Dá se tu dozvědět hodně novinek a né jenom z politiky, ale různý pohledy a všechno možný co mění nebo bude měnit svět.