Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 432)

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Film, který neurazí, ale zato nijak nenadchne. Nebudu se bavit, že někteří herci jsou mi v jejich rolích dost nesympatičtí. Jinak ten děj taky nic moc a musím se za sebe přiznat, že jsem hledal pozitiva kde se dalo aby to stačilo aspoň na ty 3 hvězdy.55%.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Jakožto fanda Harryho Pottera beru každé propojení s tímto světem, což už tady zasáhlo celkem dost a těším se i na další díl. Proč tedy jen 3 hvězdy? Johnny Depp v roli Grindelwalda výborný, ale herecké výkony jiných herců prostě nee a nějaké chvilky trošku trapné. Jinak ale děj se mi celkem líbil, takže dobrý film, ale to je tak vše. 65%.

plakát

Dům snů (2011) 

Podobný žánr mám rád a to že podobných filmů už bylo hodně? Za mně to určitě nevadí a s chutí jsem se podíval. Navíc musím říct, že ten závěr jsem čekal trochu jiný, takže mě i překvapil. Herecké výkony výborné a já hodnotím na 75%.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Tady prostě není o čem. Naprostá bomba! Do kina jsem šel až později a už to mělo pořádné hodnocení. Takže musím přiznat, že jsem tam šel se zvědavostí, co je na tomto filmu opravdu tak úžasného, protože jsem velký fanda Queen i Freddieho a věděl jsem jak zhruba jejich životní kariéra šla. A že děj byl celkem dost jiný než skutečnost? Vůbec nevadí...není to dokument, spíše je to vzpomínka a jako taková naprosto parádní. Celý film krásný a závěr ve Wembley (i když jsem ho viděl mnohokrát předtím) byl nádherný a povedený. 90%.

plakát

Král psanec (2018) 

No na 5 hvězd to není, ale na 4 už ano. Čekal jsem to před shlédnutím? NE. Hlavně jsem nečekal, že by Chris Pine v hlavní roli Roberta Bruce zahrál kdovíjak dobře. Jsem rád, že jsem se mýlil a jeho herecký výkon byl skvělý. A i přesto, že se děj trochu lišil od původního Braveheart tak se mi to líbilo. Nevím jak to bylo úplně přesně historicky a nevím jestli to někdo úplně přesně ví, ale tato historie mě nepřestane nikdy zajímat a na jakékoli filmy o ní se vždycky rád podívám. Tento film? Výborný, tvrdý, někdy surový, ale i romantický v určitém smyslu. Mi se to líbilo hodně. 80%.

plakát

Mrakodrap (2018) 

Ačkoliv byl tento film dost očekávaný a byl i v kinech, tak není pochyb, že je to spíše b-čko. Nicméně Rock dělá, co jen může a nakonec je z toho celkem zajímavý filmek. Jako zápor celkem očekávaný děj ve stylu Smrtonosná past, ale nesahá ji to snad ani po kolena (po kotníky by byla zase pro tento film velká kritika). Bohužel kvůli očekávání, které jsem měl, jsem se rozhodoval jestli dát 2 nebo 3 hvězdy. Nakonec dávám 55%.

plakát

V pasti (2018) 

Celkem napínavé, strhující atmosféra, docela dobré obsazení herců, dramatické scény, ale jako zápor a dost velký - žádné pořádné vysvětlení, nic nebylo ukázáno. To mi docela dost chybělo. Sandra Bullock v hlavní roli výborná. Nicméně spíše takový průměr, ale určitě neurazí. 65%.

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Tak trochu bčkový horor, ale každopádně pobavil už jen pro sexy Megan Fox...jinak samozřejmě žádná bomba ani v ději ani v efektech. Za mě 45%.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

U mě převládá hlavně spokojenost. Přesně co jsem čekal, se mi i dostálo. Takové filmy mám prostě rád a to, že děj byl trochu očekávaný (kdo přežije) a že doktorka věd umí zacházet s kulometem, mi rozhodně zážitek nezkazí :). A i když je to spíše b-čko, tak takhle kvalitní by mohly být všechny takové filmy. 75%.