Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 432)

plakát

Fantomas se zlobí (1965) 

Výborné pokračování a i když už to prostě není jednička, i tak velice pobaví. Mi se to opět líbilo a myslím, že této komedii sluší 4 hvězdy. 75%.

plakát

Fantomas (1964) 

Tohle je prostě klasika mezi komediemi!!! Nemá to snad ani jednu chybu a to od skvělého děje až po úžasné výkony Funése a Maraisna. Prostě kvalita!!

plakát

Vinnetou a míšenka Apanači (1966) 

Tohle byl právě jeden z nejhorších Vinnetouovských dílů. Dokoukal jsem ho až do konce, ale tohle prostě už nebylo ono...

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Tenkrát na západě je jeden z nejlepších westernů vůbec, pokud ne přímo nejlepší. Všechni hlavní herci zahráli naprosto úchvatně, Claudia Cardinale je zde nepřekonatelně krásná a děj neměl nejmenší chybu. Nemám co bych namítnul. 100%.

plakát

Šíleně smutná princezna (1968) 

Super pohádka se skvělým Neckářem a překrásnou Helenou Vondráčkovou v hlavní roli. Jasná volba o Vánocích ke shlédnutí :). 80%.

plakát

Planeta opic (1968) 

No na tu dobu to byl nadčasový film. Velká paráda ve všem, jediná chybka byla u mě v tom, že mě děj dvakrát nechytl. Každopádně velice povedený filmek se skvělým Charltonem Hestonem v hlavní roli. 80%.

plakát

Rychlé šípy (1969) (seriál) 

Vůbec se nedivím, že je tento seriál tak dobře hodnocený. Má to svoji kvalitu a nejeden malý kluk by chtěl být v takové partě :).75%.

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) 

Tak tento film ve mně vzbuzuje nerozhodnost. Opravdu je to skvěle natočený i zahraný film, ale vím, že znovu se už na něj nepodívám. To se mi u filmů často nestává, takže proto o tu jednu hvězdu méně. 80%.

plakát

Princ Bajaja (1971) 

Princ Bajaja nepatří u mě k těm lepším pohádkám. Takovou ponurou atmosféru u pohádek opravdu nemusím. 40%.