Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 432)

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

No musím říct, že velmi příjemné překvapení. Viděl jsem to až teď (2018) a i přes starou techniku co měli v té době, kdy by se člověk nad tím usmál, byla to naprostá paráda. Výkony herců špicovní a u těch dvou hlavních postav jsem nevěděl až do konce, kdo z nich vymyslí nějakou habaďůru :). Za mě jednoznačně ano a je to jeden z těch filmů, kdy na něj znovu rád kouknu...90%.

plakát

Rampage Ničitelé (2018) 

Abych řekl pravdu, doufal jsem, že to bude aspoň dobrý béčkový film. Ale nakonec jsem byl hodně spokojený, protože to podle mě rozhodně žádné béčko není. Dobrý nápad, hudba i efekty byly fajn. Určitě se líbilo. 70%.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Říkal jsem si, co může film s jehož dějem jsem již naprosto seznámen, ještě přinést. Musím říct, že jsem byl mile překvapen. Skvěle natočeno, výborné herecké výkony i hudba byla skvělá. 70%.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

To co jsem chtěl, to jsem i dostal. Dobrá komedie, super hlášky, i děj byl celkem fajný. Není to kdovíjaký myslitelský film, ale o to tady taky vůbec nešlo. 80%.

plakát

Stopy spravedlnosti (2017) 

Upřímně? Jackie Chan ve vážné roli? Myslel jsem si, že to nebude dobré, ale naštěstí jsem se mýlil. Z něho ty pocity jdou prostě cítit a jen za něj musím dát tu hvězdu navíc. Jinak film sám o sobě by zasloužil hvězdy tři. Takto jsem byl ale hodně spokojený. 75%.

plakát

Tiché místo (2018) 

Určitě má i svoje chyby, ale jinak jeden z těch lepších hororothrillerů za poslední dobu. Atmosféra se dala krájet, hned ten začátek mi vyrazil dech a vetřelci opravdu hnusní. Mi se to celkově líbilo. 80%.

plakát

Black Panther (2018) 

Myslel jsem si, že tohle bude tzv. chudý příbuzný z Marvelovek, ale nakonec velice příjemné překvapení. Za mě určitě krásně vypracovaná Wakanda a výborný i záporák Michael B. Jordan. S přehledem 75%.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Musím říct, že hodně dobré. Nejen, že ty efekty, které dneska výborné vidíme na každém rohu, byly úžasné a díky tomu šlo takový film natočit. Ale i kvůli tomu, že ten děj byl napínavý od začátku do konce. Skoro žádné hluché místa...pecka. 85%.

plakát

Já, Heath Ledger (2017) 

Dokument byl hezky natočený. Svět jednoznačně ztratil velký talent, ale kdyby nebyl takový, jaký byl, asi by nebyl ani tak skvělý herec, režisér a mnoho dalšího. Možná, že byly zde zmíněny jen velké klady ikdyž možná byly i zápory, což se nikdy nedozvíme, ale i tak jsem rád, že jsem tento film viděl.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Tady už tvůrci zamířili do rutiny, kdy se bude natáčet asi více a více epizod. Kdoví jak dlouho to budou natahovat. Každopádně se i na příští díl kouknu, už jen kvůli tomu, že mě tenhle žánr baví. Tento díl mě, ale nijak extra nenadchnul. 60%.