Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Námořní vyšetřovací služba

Námořní vyšetřovací služba (2003)

Naprosto úžasný seriál, kterému nechybí skoro nic. Vyšetřování jednotlivých případů, propojení se starými případy, mezi tím vším je ještě děj, kompletně je to nabito hláškami, ale taktéž jsou zde i ztráty. Pro mě prostě jeden z nejlepších seriálů vůbec.100%.

Spartakus: Bohové arény

Spartakus: Bohové arény (2011)

No co můžu k tomuto pokračování dodat. Jak byla první série skvělá, pokračování nebylo o nic horší! Myslím, že možná dokonce i lepší! Jelikož to je prequel, všechno pěkně zapadalo, člověk se dobře bavil, hlavní herci podali úžasné výkony a poslední díl byl úžasný = co víc si člověk může přát :-). Paráda

Spartakus

Spartakus (2010)

Tak tady si tvůrci filmu mysleli, že udělají sledovanost na dvou základních věcech: krev a sex. Naprosto geniální nápad!!! Tento seriál se opravdu povedl a spolu s dějem, do kterého jsem se již po prvním dílu doslova "zažral", to je jeden z nejlepších seriálů, které jsem vůbec viděl.

Přátelé

Přátelé (1994)

Myslím, že i když v budoucnu bude ještě plno takhle skvělých seriálů, žádný už nevymaže z povědomí všech právě tento. Úžasní hlavní herci a skvělé prostě všechno. Prostě paráda.

Joey

Joey (2004)

Zde jsem byl docela skeptický. Jenom Joey a nějací noví herci. To nevypadalo moc dobře. Ale dělal jsem si zbytečné obavy. Matt LeBlanc zde opět perlí a noví herci zapadli opravdu skvěle :-). Jsem velice rád, že jsem tento seriál celý viděl. 80%.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Člověk před každým dílem ví, že ho čeká pořád skoro stejný druh humoru a stejně se pak u toho musí smát. Je to opravdu skvělý seriál.

Dr. House

Dr. House (2004)

Chápu, že asi doktoři tento seriál moc nemusí, ale mě prostě nezajímá jestli je něco takového možné, že takto umí parta lidí diagnostikovat případy. Mě prostě zajímá, že tento seriál má spád, semtam se najdou případy, které se nedají vyřešit, takže i neočekávaný děj a hlavně životní roli zde hraje naprosto skvělý Hugh Laurie. 95%.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

No tak zde musím říct jen: Paráda!! Už se těším až bude pokračování. Můžu přiznat, že těch pět hvězd jsem tu už dal po prvních dvou dílech. Je to méně akční než asi mnozí čekali, ale zato bylo hodně přidáno dějově. Pro mě jednoznačně jeden z nejlepších seriálů.

Hercule Poirot

Hercule Poirot (1989)

Tato série v podání Davida Sucheta byla naprosto famózní. On se prostě pro tuto roli narodil. Navíc když jsem se dočetl, jak on sám roli studoval a trénoval, kolik času tomu věnoval, byl jsem úplně v šoku. V šoku spíše ale z toho, že se někdo tak může vnořit do role. Ale je to jenom dobře, protože ve většině dílů byl naprosto skvělý.