Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (850)

plakát

Born Strong (2017) 

Sportovní dokument Born Strong (2017) představí divákovi čtveřici favorizovaných závodníků, kteří se budou snažit vyhrát soutěž Arnold Strongman Classic 2016 pořádanou v Columbusu ve státě Ohio. Stane se vítězem Eddie Hall (191 cm, 181 kg), Brian Shaw (203 cm, 193 kg), Zydrunas Savickas (191 cm, 181 kg) a nebo Hafthor Julius Bjornsson (206 cm, 187 kg)? Šampión, který získá trofej v podobě siláka Louise Cyra, může být pouze jeden... Deset elitních strongmanů se utká v celkem pěti náročných disciplínách (THE DEADLIFT / mrtvý tah zvednutí maximální váhy, THE AUSTRIAN OAK / zdvih 204 kg vážící klády, THE CYR DUMBBELL / jednoručka 136 kg, THE BALE TOTE / Super Yoke o váze 700 kg a THE TIMBER CARRY / přenešení dřevěné ohrady o váze 500 kg). Pro Arnolda Schwarzeneggera jsou 400 liber (181 kg) vážící strongmani monstra. K tématu se také vyjádřil Mark Henry, který v roce 2002 vyhrál první ročník. Závěr je nabitý zajímavými informacemi.

plakát

Čínský obchodník (2017) 

Michael (Clovis Fouin) se za pomoci Kabbaha (Mike Tyson) v blíže nespecifikované africké zemi snaží vyvolat občanskou válku a získat zakázku na vybudování mobilní sítě. Soutěže se také účastní čínský DH Telecom, který zastupuje Yan Jian (Li Dongxue)... Zlí jazykové tvrdí, že se Steven Seagal a Mike Tyson při natáčení souboje na place vůbec nepotkali. Seagal natáčel s kaskadérským doublem a Tyson také. Ono by se tomu dalo i věřit, protože při společné bitce není jediný záběr, kde by bylo současně vidět oběma protagonistům přímo do obličeje. Potvrzeným faktem je, že Stevenův kaskadérský double byl Kevin Lee, který má foto z natáčení v galerii na IMDb. Film je hodně rozporuplný, ale jsou tam momenty, které dokázaly pobavit. HODNOCENÍ 50%

plakát

Jie you za huo dian (2017) 

Je poslední den roku 2017 a tři výrostci na útěku najdou útočiště v opuštěném rohovém obchůdku, kde se o půlnoci začnou dít nevysvětlitelné věci. Do staré schránky hodí někdo dopis a ukáže se, že pisatelem je začínající hudebník, který žije v roce 1993... Jackie Chan si ve filmu zahrál pouze ve vedlejší roli, ale jde o velmi důležitou postavu starého obchodníka Papa Namiya. Knižní předlohu napsal japonský spisovatel Keigo Higashino. Ve stejném roce vznikla i japonská filmová adaptace Miracles of the Namiya General Store (2017).

plakát

Srdce z oceli (2017) 

Speciálního policejního agenta Lina (Jackie Chan) zastihne nepříjemný telefonát od doktora, který mu sdělí, že zdravotní stav jeho dcery trpící leukémií se rapidně zhoršil. Lin se proto snaží dostat okamžitě do nemocnice, ale nedorazí tam, protože po dalším telefonockém hovoru ho nadřízený pověří transportem Dr. Jamese na vojenskou základnu... Velkou slabinou snímku je hodně špatný příběh. Akce spoléhá především na výbuchy a střelbu ze zbraní. Několik kontaktních soubojů Jackie ve filmu má, ale jsou bohužel krátké a ničím nepřekvapí. Hlavní záporák je nevýrazný a směšný. Andre (Callan Mulvey) a žena v černé / The Woman in Black (Tess Haubrich) mají kostýmy, které působí nepatřičně. Ve filmu zazní dvakrát jméno Jackie Chan. První zmínka se povedla, ale druhá byla dost samoúčelná. Jackie Chan byl jedním z výkonných producentů a jeho syn Jaycee Chan byl na nižším producentském postu jako co-executive producer. V závěrečných titulcích je použita znělka z Police Story (1985). Jackie by si měl vybírat další filmové projekty s větší rozvahou.

plakát

Manhunt (2017) 

Právník Du Qiu (Zhang Hanyu) úspěšně zastupoval farmaceutickou firmu TenJin. Stane se však nepohodlným a je obviněn z vraždy, kterou nespáchal. V patách mu jsou policisté Asano (Kuniharu Tokunaga) a Yamura (Masaharu Fukuyama)... Ve snímku nechybí scéna s holuby, ale John Woo bohužel tentokrát nenavázal na svoje nejlepší filmové pecky. Ženského nájemného zabijáka Dawn si zahrála Angeles Woo, která je dcerou režiséra Johna Woo. V menší úloze potěšil Yasuaki Kurata jako Hideo Sakaguchi.

plakát

Táta je doma 2 (2017) 

Dusty (Mark Wahlberg) a Brad (Will Ferrell) rozhodnou, že letošní Vánoce budou jejich rodiny trávit společně, ale vše se trochu zkomplikuje ve chvíli, kdy dorazí jejich tátové Kurt (Mel Gibson) a Don (John Lithgow)... Sešlo se zde mnoho zajímavých herců a výsledkem je pouze průměrná komedie. Rozhodně se povedla ukázka z fiktivního vánočního filmu Missile Tow, kde ústřední postavu hraje Liam Neeson. Bradova nevlastního otce si v malé cameo roli ve filmu zahrál bývalý letecký kapitán a skutečný hrdina Chesley Sullenberger, který je v titulcích uveden jako Chesley 'Sully' Sullenberger.

plakát

Sněžná past (2018) 

Linden (Stephen Lang) asi před rokem utrpěl úraz a zhoršuje se mu paměť. Joe Braven (Jason Momoa) chce proto strávit víkend se svým nemocným tatíkem sám bez manželky a dcery. Na odlehlé chatě čeká otce a syna nemilé překvapení, protože pašeráci si zrovna přišli pro schované drogy... Jednoduchý příběh mohla zachránit nekompromisní akce, ale ani tady se snímku nedaří nahnat nějaké body k lepšímu hodnocení. Záporáci jsou nezajímaví a bez charismatu.

plakát

Ultimate Beastmaster (2017) (pořad) 

Na úplném začátku to je 108 závodníků z 6 zemí, kteří se pokouší projít dráhu zvanou The Beast. Ale pouze devět šampionů z jednotlivých soutěžních večerů se ve finále utká o výhru 50 tisíc dolarů a titul Ultimate Beastmaster. Každá země má ve všech deseti epizodách dva stejné hosty / komentátory, kterými jsou herci a sportovci. Sylvester Stallone se objevil pouze na chvíli ve třech epizodách (E01, E05 a E10) a vždy šlo o předtočené informativní výstupy. Zhlédnuto 20 epizod z 1. až 2. sezóny. (Netflix)

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Mildred (Frances McDormand) je nespokojená s nulovým vývojem vyšetřování vraždy dcery Angely a proto pronajme tři dlouhou dobu nepoužívané billboardy. Nechá na nich vylepit vzkaz (RAPED WHILE DYING AND STILL NO ARRESTS? HOW COME, CHIEF WILLOUGHBY?) pro místního policejního šéfa (Woody Harrelson)... Parádní herecké obsazení v sestavě Frances McDormand, Woody Harrelson a Sam Rockwell. Ve své malé roli dokázala zaujmout Sandy Martin jako Dixonova máma. Samara Weaving (Penelope) vypadala v tmavých vlasech moc dobře. Jednu chvíli jsem přemýšlel i nad nejvyšším hodnocením.

plakát

Lady Bird (2017) 

Film zachycuje turbulentní vztah mezi matkou Marion (Laurie Metcalf) a její téměř plnoletou dcerou Christine "Lady Bird" McPherson (Saoirse Ronan)... Snímek nabídne pěkné herecké výkony, ale jeden z nejlepších scénářů roku 2017 se určitě nekoná. Ženské publikum se s tímhle příběhem ztotožní asi více.