Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (139)

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Pocta akčním veteránům 80.let bez akčních veteránů. Zůstal prakticky jen Dolph ale prostoru má pomálu a Sly se zastavil na pár minut aby se neřeklo. Statham je cool týpek a dělá co může ale tohle prostě nebyli Expendables.

plakát

Twisted Metal (2023) (seriál) 

Celkem fajn akční komedie, která má ale s herní předlohou pramálo společného i když je tu spousta easter eggů a je cítit, že tvůrci herní předlohu dobře znají. Nejvíc hry připomíná Sweet Tooth, který je velmi věrný předloze a je tu nejzábavnější postava seriálu. Nejvíc mě zklamalo jak málo je v celém seriálu těch soubojů v autech, na kterých stojí celý gameplay her ale tady je prakticky jen jeden pořádný v posledním díle. Z konce to ale vypadá, že se druhá série bude věnovat onomu turnaji, který je stěžejní záležitostí pro příběh her a hlavně na scénu nastoupí hlavní záporák série Calypso. I přes některé výhrady se tak na druhou sérii celkem těším.

plakát

WrestleMania 39 (2023) (pořad) 

Tribal Chief už začíná nudit a rád bych viděl na vrcholu zajímavější borce jako jsou Rhodes a Zayn. Nicméně jako celek se WrestleMania vydařila náramně a většina zápasů opravdu bavila. Speciálně Mysterios, Hell In A Cell, Triple Threat banger, TT Championship a největší překvapení Ripley/Flair, které předvedli zápas večera. HHH jako kreativec odvádí opravdu dobrou práci a doufám, že mu do toho Vince nebude kecat když je zase zpátky. 80%

plakát

WWE Royal Rumble (2023) (pořad) 

Nebylo to špatné ale vše bylo moc předvídatelné až na těch posledních 15 minut ty jsou rozhodně za ⭐⭐⭐⭐⭐.

plakát

Zlatá devadesátá (2023) (seriál) 

Nakonec příjemné překvapení. Bál jsem se, že to dopadne jako How I Met Your Father ale tvůrci doručili fajn legacy sequel. Znovuobsazení představitelů Kitty a Reda byl skvělý nápad a jsou tu stejně úžasní jako v sedmdesátkách. Největší obava byla z nováčků ale zhruba po třech epizodách jsem si je všechny oblíbil. Rozhodně doufám, že vznikne druhá řada.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Netflix s dalším zklamáním. Naprosto absurdní obsazení většiny postav, které opravdu bije do očí a nedává naprosto žádný smysl. Přes to se tu najdou tři velice dobré epizody (1,4,6) ale zbytek je bohužel přinejlepším průměrný a při sledování mě držely jen výborné postavy Corinthiana a Sandmana, kteří jsou opravdu věrní své předloze. Případnou druhou sérii už raději vynechám.

plakát

WWE WrestleMania Backlash (2022) (pořad) 

Podle očekávání stály za pozornost pouze dva zápasy, Rhodes vs. Rollins a Edge vs. AJ Styles. Zbytek show byl nezáživný a tag team main event působil jako z epizody RAW namísto PLE.

plakát

Juice WRLD: Into the Abyss (2021) 

Juice WRLD byl nejtalentovanější rapper své generace, který i přes svou krátkou kariéru zanechal neuvěřitelný odkaz. Vždy byl sám sebou a nebál se ve svých textech mluvit o svých problémech s depresí a závislostí čímž pomohl milionům jeho posluchačů. Stejně jako Lil Peep měl potenciál nadobro změnit celý hudební průmysl.  Navždy fanoušek. RIP

plakát

Machine Gun Kelly: Papercuts (2021) (hudební videoklip) 

MGK muž žádného talentu s další vykrádačkou, tentokrát pokus o grunge, který je stejně mizerný jako předešlé pokusy o pop-punk ve stylu blink-182. Jedna hvězda za Travise Barkera, který za bicíma válí jako vždy.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Two dudes from the ghetto outer space" Cesta do vesmíru rozhodně nejlepší moment filmu. Jinak vše v zajetých kolejích. Postavy Vina Diesela a Michelle Rodriguez se vyčerpaly už v šestce a působí dost otravně, radši bych dal prostor jiným postavám. Absence The Rocka a jen cameo pro Stathama byla znát a doufám, že se oba k sérii naplno vrátí, nováček John Cena byl jako záporák spíše nevýrazný a příběh bratrů moc nefungoval. Akční scény jsou potom  tak moc přehnané až musím tvůrce obdivovat jakou šílenost jsou schopni vymyslet. V momentech kdy se devátý díl nebere vážně baví nejvíc a přál bych si aby se do budoucna vydala série touto cestou. 55%