Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (305)

plakát

Pastýř (2008) 

No...nebudem si nic nalhavat, zadne prekvapeni se nekona. Presto to ale mohl byt o dost vetsi pruser, coz se nastesti nestalo. Uz kvuli S. Adkinsovi by me to bylo trochu lito. Druhou hvezdicku davam za upgradeovany autobus KAROSA:-)

plakát

Cesta bojovníka (2007) 

Chudak Karl:-), tohle jsem mu teda nepral. Bohuzel obavy se naplnily do puntiku. Tenhle film je proste spatny ve vsech smerech a tim myslim opravdu spatny. O scenari nemuze byt ani rec, cele se to odehrava ve tme (takze orientace veskera zadna) a strihace odpovedneho za tu "skvelou" praci, bych povesil za koule do pruvanu.

plakát

Dračí války (2007) 

Cekal jsem odpad nejhrubsiho zrna, o to vetsi usmev na tvari mam po skonceni filmu. Ano je to sice blbina, ale blbina natocena s nadsazkou, zaujetim a peknymi vybuchy:-). Vezmeme-li v uvahu, ze monster movie nema v soucasnosti velkou konkurenci, tak se za ty 4* vubec nestydim. PS: Music by: Steve Jablonski

plakát

Geunom moksori (2007) 

Veskrze prumerny film. Nejvic mi ovsem vadil fakt, ze policajti zde vypadaji jako banda neschopnych prizdisracu, kteri nejsou schopni spocitat prsty na noze, natoz vysetrit unos ditete.

plakát

Ghost Rider (2007) 

Jednu hvezdicku za sexy Evu Mendez a druhou za Ghost Raideruv vehikl:-). That's it.

plakát

Horší než smrt (2007) 

Po tretim shlednuti, upravuju hodnoceni na 5*...zaslouzene!

plakát

Motel smrti (2007) 

Kate sice neni buhvijak nadana herecka, ale tohle sem ji teda nepral:-)

plakát

Rozsudek smrti (2007) 

Nemuzu jinak, ta syrova akce me proste dostala. James Wan natocil zatim pouhe 3 filmy, ale vzdycky me donutil sahnout ke 4 a vice * a to uz si zaslouzi pozornost!