Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (305)

plakát

Metro (2004) 

Tak oslavy se teda nekonaji, i kdyz se horor odehrava v uzavrenem metru a vypada ultralevne, coz by melo teoreticky zarucit aspon hustou atmosferu, nechaval me horor docela chladnym a zadny "bububu efekt" se taky nedostavil. Ale abych zase jen nekritizoval, tak se tu najde i par velice dobrych "chutovek":-), scena v Surgery room je toho dukazem. Skoda, opet horor, ktery mel navic.

plakát

Železný opičák (1993) 

Jeden z nejlepsich bojovych filmu vubec. Yuen Woo-Ping a Donnie Yen v zivotni forme, hlavne na Donniem je videt, ze umi a umi naprosto senzacne. Choreografie akcnich scen je kapitolou sama o sobe, naprosto dechberouci, tohle jsem snad nikde jinde nevidel. Skoda, takovehle filmy se uz proste nenatoci!!!

plakát

21 gramů (2003) 

Ten konec me vzdycky dostane do kolen!! Uchvatny film.

plakát

Arahan jangpung daejakjeon (2004) 

Velmi prijemna akcni komedie. Humor je snesitelnejsi nez u jinych pro nekoho tezce stravitelnych korejskych komedii a nektere gagy jsou opravdu vyborne. Akcni choreografie je na vysoke urovni, i kdyz draty se tu rozhodne nesetrilo:-), ale myslim, ze ku prospechu filmu, protoze akce je prehledna, hezky se na ni diva a spomlavocky jsou proste uchvatne. 4,5*

plakát

xXx: Nová dimenze (2005) 

Presne takova hovadina jakou jsem ocekaval, stupidni scenar, desne dialogy, trapne digitalni efekty. Co ovsem z tohoto "superlativy vychvalovanem snimku" vybocuje nad vsechno ostatni je hlavni hrdina v podani Ice Cubea. Panove a damy pripravte si pytliky na zvraceni, prihazi nejhorsi filmovy hrdina vsech dob. Nejde ani o to, ze hraje krecovite jako 80-ti leta babka po operaci hemeroidu, ale ten jeho namachrovany vyraz a radoby "cool" postoje by nejednoho nasraly. Ale jinak za tim neni zadna nevrazivost:-), jenom proste toho kluka nemam rad.

plakát

Al pointeu (2004) 

O filmu jsem nevedel zhola nic, takze jsem ze zacatku mel pocit, ze sleduju korejskeho Predatora:-). O to vetsi prekvapeni bylo, ze se z R Point vyklubal ducharsky thriller. V podstate jde o kvalitni snimek kombinujici vicero zanru, bohuzel hodnoceni srazi nezvladnuty konec a pocit, ze z toho filmu slo vymacknout jeste vic!

plakát

999-9999 (2002) 

Zacina to docela nadejne, ale postupem casu film upada do cim dal vetsi absurdnosti a trapnosti. Kdyz uz chteli mit tvurci z toho slasher, tak se meli snazit aspon v tech krvavych scenach, ale tam to paradoxne pokulhavalo nejvice.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Vyborne letni osvezeni. Akcni komedie, ktera si na nic nehraje, jen chce pobavit a to se ji dari temer dokonale. Urcite nebudu prvni ani posledni, ale o tom se zminit proste musim. Je to ustredni dvojka Pitt & Jolie, ktera patri k tomu nejlepsimu co jsem za posledni dobu videl. Je opravdu radost se divat, jak si uzivaji kazdou minutku na platne. Zaslouzene 4*.

plakát

Padlé umění (2004) 

Ne tak dokonale jako The Cathedral, ale i tak se jedna o naprostou spicku v soucasne animaci. Tenhle polak ma pred sebou slibnou karieru:-).

plakát

Soumrak samurajů (2003) 

Velmi kvalitni samurajsky film. Ackoli jsem cekal rezbu, dostalo se mi velmi komorniho dramatu o nenavisti a lasce k rodine. Ne, ze by tam souboje nebyly vubec, jenom jsou tam spise do poctu. A tak jedinou vytku mam k roztahanosti, kde zkratit film o 30 minut by neuskodilo.