Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (516)

plakát

Podfukářky (2019) 

Nový film o girls power, který neurazí, ale ani nenadchne. Celý film je jedno velké klišé, které nepřináší žádný jiný uhel, ani žádný nový vtip. Je to sázka na jistotu. Jediné co zachranuje celý film je obsazení herců, které je brilantní a z podprůměrného scénáře, udělá průměrnou, možná i lepší komedii. Docela mě potěšil i překvapivý zvrat na konci filmu .

plakát

Syn temnoty (2019) 

Kolikrát mi při sledování Supermana a jeho samotného originu můj mozek vtiskoval myšlenku...Co kdyby se po svém příletu fakticky nedal na stranu dobra ? Co když by se z něj stal proradný bastard, jehož úmyslem by bylo zničení světa, tak jak ho známe ? Konečně....konečně jsem se dočkal. Film se sice pyšní skromným rozpočtem, pomalým vyprávěním a menším podílem akce. Jenže.....ten styl budování tísnivé atmosféry se mi neskutečně zamlouval. No, a k tomuto hororovému nádechu se musí přičíst i pořádná krvavá brutalita, s kterou se film vytasí (ať už scéna s čelistí po pádu auta z výšky.... nebo kus skla v oku a následná extrakce). Klidně natočte tu dvojku..... pokud si to zachová stejnou tvář, tak vlastně proč ne.

plakát

Aladin (2019) 

Za mě super! Krásná Disneyovka, která měla vše co jsem od ní čekal. Barevná, výpravná, veselá, romantická a zábavná pohádka. Hlavní hrdinové dobře obsazeni a Will Smith byl prostě skvělej.

plakát

Temné hlubiny (2018) 

Black Water je průměrné béčko,které právě v tom průměru drží ústřední duo Van Damme a Lundgren.

plakát

Mandy - Kult pomsty (2018) 

Mandy je jednoznačně jedna velká psycho jízda, která do sebe kombinuje prvky z filmů jako Evil Dead, Hellriser, Old Boy nebo jeden z Grindhousů. Rozhodně to není snímek pro každého. Je to divný, je to pomalý, je to nenápadně vtipný, plus v určitý moment dost krvavý. Ale nedá mi to. Bylo to zatraceně okouzlující. Ona vizuální stránka, která je přesycená samými filtry, plus tomu dopomáhá i velice slušná hudba, tvoří naprosto senzační temnou a pitoreskní atmosféru, jež sledování snímku mění v jeden velký bizár, zato ale podivně podmanivý. Ty dvě hoďky utekly jako voda, navíc je sakra fajn zase Nicolase Cage vidět v nějakým slušným snímku. I když poslední třetina je poněkud uspěchaná a ne příliš povedená, stejně musím říct, že Mandy je fakt povedená jízda.

plakát

Chlapec, který se stane králem (2019) 

Velmi příjemná záležitost. Tento dobrodružný film pro děti a mládež dokázal, že se to dá natočit bez trapnosti a dětinského humoru. Sem , tam napínavé a zábavné. Herci byli výborní a rád jsem se podíval na příběh o excalibru z druhé strany. Co mi trochu vadilo tak je stopáž ( kdyby se to o 20 min. zkrátilo nic by se nedělo) a málo Rebecci Ferguson .

plakát

Hele Muppete, kdo tady vraždí? (2018) 

Nehorázně ujetá blbost, která je ale tak blbá, až je vlastně dobrá. Asi bychom se shodli, že sofistikovaný příběh nikdo nečekal a je vlastně až s podivem, jak funguje v rámci možností dobře. Zvraty se dají odhadnout dopředu, ale ač si to mnozí neuvědomí, film má v sobě i pár věcí, které by rozvinuté a propracovanější mohli obstát i v serióznějším filmu. Takhle ale zůstává jen tupější komedie, u které když vypnete mozek a necháte se 90 minut bavit, asi nic nezkazíte.

plakát

Smrtící nabídka (1996) 

Taková další kopírka Smrtonosné Pasti , ale povedená. Akce je povedená , na Rochelle Swanson se krásně dívá a Jeff Speakman hlááškuje jedna báseň. Co mě mrzí , jen to , že jsem se k tomuto filmu dostal pozdě , což podle počtu hodnoceni nejsu jedinej . Je to povedený akční devadesátkový běčko u kterého jsem se nenudil a rozhodně stojí za shlédnutí ( a nejen jednou).

plakát

Monster Brawl (2011) 

Zábavná blbina. Ideální je film si pustit někdy v noci doma s partou přátel u piva a sázet se kdo vyhraje.