Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (516)

plakát

Robin Hood (2018) 

No ,na jednu stranu chápu že s tohohle filmu je propadák , příběh skoro žádný , humor taky moc nefunguje stejně tak vztah mezi Robinem a Marianou ( a taky dalších nesmyslů) . Na druhou stranu akce je povedená , film rychle odsejpá a Taron v roli Robina se mi líbil. Takže film nic moc ale koukat se na to dalo.

plakát

Plán útěku (2013) 

Opravdu málo mi v tomto případě stačilo ke štěstí. Luxusní ústřední dvojka + spousta akce + vtip = recept na vytvoření akčního filmu roku. Jsem rád, že se takové filmy ještě točí,protože jsem na nich vyrůstal a mám pro ně slabost. Bůh nás opatruj až Sly nebo Arnold pověsí herectví na hřebík.

plakát

Plán útěku 2 (2018) 

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Tedá , já opravdu nechápu tak vysoký hodnocení tohoto filmu , vždyť tady se dvě hodiny nic neděje, jenom se kecá a jezdí pouští. Tři hvězdičky dávám za skvělej casting a poslední dvacetiminutovku, kde se ´´ konečně´´ něco začalo dít i za povedenou gore scénu. Jinak podle traileru sem čekal víc . Zklamání

plakát

Devil's Gate (2017) 

Za mě odřené béčko s dobrou atmosférou , efekty a slušně vypadající vetřelci. I příběh zaujal ( nebyl tak jednotvárnej , jak u tohohole typu filmu bývá zvykem ) , já se nenudil.

plakát

Rallye smrti 4: Anarchie (2018) 

Oproti předchozím dílům , mírné zklamání. Ale akce je tu ale dost, závody ujdou , nahotinek je tu požehnaně , krví se taky nešetří , takže za mě pohodové béčko.

plakát

Poslední zúčtování (2018) 

Náhlá Smrt ve fotbale , akorát místo Van Damma je tu Bautista toť vše. Je to koukatelné akční béčko , které ale ničím moc nepřekvapí.

plakát

22. míle (2018) 

Super. První půlka je sice ukecaná ( hlavní zásluhu na tom má rozhodně Wahlberg , takhle ukecanýho jsem ho v žádným filmu ještě neviděl) , ale ve druhé půlce se to změní v akční orgie a nepoleví až do konce, i Iko Uwais předveld něco ze svých dovedností a konečné rozzuzlení mě taky překvapilo , takže za mě spokojenost.

plakát

Jackals (2017) 

Slaboučká , hodně slaboučká home invasion.