Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (516)

plakát

Moonfall (2022) 

Za mě to zas taková katastrofa není , ano Emerich tu opakuje to samí co předchozích filmech , ale vzhledem tomu že mám rád katastrofáky ,tak mi ani nevadí. Co mi ale vadilo bylo , že se Roland spíše věnoval Měsíci a jeho záhadě ,než destrukčním účinkám na Zemi. Ano pár zajímavých destrukcí se tu najde , ale bylo jich málo. Nevím asi sem očekával aspoň poloviční 2012 , ale smůla. Ale i tak sem se nenudil, a kino sem si užil.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

- Tak frančízu Rychle a Zběsile mám rád, miluju tu její přepálenou ale zábavnou akci. Ale to co předvedli v devítce mě hodně zklamalo. Vin Diesel se celej film tváří nasraně a bere všechno moc vážně , návrat Hana byl nezajímavej a ta akce byla i na můj vkus až moc absurdní , skoro až nudná. Rozhodně tu chybí Dwayne a Statham a jejich odlehčenost. Sečteno ,podtrženo , za mě nejhorší díl série a snad u posledních dvou dílů nepojedou ve stejných kolejí.

plakát

Milostná past (2021) 

Jedna z těch lepších slaďáren od netflixu.

plakát

Agresivní virus - Pád (2016) (epizoda) 

Zack mi už lezl na nervy v dřívějších sérijích , ale to co předvedl tady, opravdu jedna z nejdebilnější a zároveň, nejhůře napsaná postava tohoto seriálu.

plakát

Monster Hunter (2020) 

To co jsem očekával , jsem také dostal. Nenáročnej akční béčkovej film s monstry. Monstra vypadají super , Paul jsi dal na nich záležet ( což kvituju) ,scéna s pavouky a drakem byla super a co se týče konce , no vzhledem tomu že dvojka asi nevznikne , tak menší zklamání. Jinak ,ale u filmu jsem se bavil ,hoďka a půl utekla jak voda .

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Tak po dlouhéém čekaní jsme se dočkali. Mike s Marcusem jsou zpátky. Tředí díl je podle mě víc osobitější a temnější , což rozhodně nevadí , já se bavil od začátku až do konce ( skvělá jízda) . Co ale mi ve trojce chybí je Pořádnáá AKCE. Je fajn vidět Míšu před kamerou v malém cameu , ale radši bych ho viděl za kamerou, protože to co předvedl ve dvojce ufff, to snad překonat nejde, ale co se týče akce ve třetím díle , podle mě je na úrovni jedničky. Ale i tak jsem ráád že jsem po letech viděl moji oblíbenou dvojici zpátky ale plnou prostě dát nemůžu ta akce mi tam prostě chybí , snad se ve čtyřce ( pokud vznikne) víc pochlapí.

plakát

Bojovnice (2020) 

Za mě pohodová jednohubka s Megan s AKčkem v ruce a hláškujícím Philipem Winchestrem.

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

Další Sandlerovskej průměr , nicméně tu termosku bych bral.

plakát

Útok z hlubin 3 (2020) 

Za mě pohodá jednohubka , která určitě neurazí, na jedničku samozřejmě nemá , ale je to stokrááát lepší jak dvojka u které jsem skoro usnul. Na běčkovej film byly digitální žraloci taky dobře udělaní , takže se na ně dalo koukat ( néé jak u jiných béčkovejch žraloků , u kterých se musíte smát ) , takže za mě pohoda.