Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (13)

Expres na západ

Expres na západ (2011) (TV film)

Příběh dvou mužů, mezi kterými vnikne zvláštní pouto poté, co jeden z nich zachrání druhého před sebevraždou. Televizní drama podle rozhlasové hry spisovatele Cormaca McCartyho (CESTA, TAHLE ZEMĚ NENÍ PRO STARÝ).

Luther

Luther (2010) (seriál)

Psychologické kriminální drama, které sleduje osud Johna Luthera, brilantního londýnského detektiva, který se nebojí používat neortodoxních metod. Současně bojuje se svými vlastními démony, kteří naznačují, že by mohl být stejně zvrácený jako vrahové, které má za úkol dostat za mříže.

Treme

Treme (2010) (seriál)

Dva tvůrci legendárních televizních počinů David Simon a Eric Overmyer, kteří mají na svědomí policejní hity The Wire a Law & Order, spojili síly a v novém projektu se soustředili do New Orleans, které bylo zdevastováno hurikánem Katrina. Děj se soustřeďuje na několik hudebníků a ostatní místní obyvatele, kteří se snaží vrátit své životy do normálu po této historické katastrofě.

Dva životy Andrése Rabadána

Dva životy Andrése Rabadána (2008)

Podle skutečného příběhu muže, údajného schizofrenika, který je umístěn na 20 let do psychiatrické léčebny na základně obvinění z vraždy a z úmyslného vykolejení tří vlaků. Postupem času stráveného v léčebně, ovlivněn novou lékařkou a city k jedné ze sester začíná sám hledat pohnutky svých činů z minulosti a stejně tak v něm zraje myšlenka na útěk.

Zmatená duše

Zmatená duše (2007)

Scénarista Hudson (Matthew Perry) je duševně nemocný. Trpí depersonalizací, jak sám říká, nedokáže rozeznat realitu, nic mu nepřijde skutečné, ani on sám a navíc je notorický kleptoman. Prášky ani psychiatři nepomáhají. Pomůže mu Sara, kterou potká na pracovní schůzce?

Crazy Heart

Crazy Heart (2009)

Zestárlý a těžkým životem zkoušený country zpěvák Bad Blake dostává dost možná poslední možnost, jak svůj život uvést do správných kolejí. Jeho nadějí na vykoupení se z života plného alkoholu a rozvodů se stává novinářka Jean, která v něm vidí víc než ostatní.

Pekelná jízda

Pekelná jízda (2008)

Pistolero, Gent a Comanche. členové motorkářského gangu Victors mají nevyřízené účty jak mezi sebou, tak s gangem 666 a jejich bossem Duecem.

Přidejme Denise Hoppera a hodně, opravdu hodně vyvinutých, někdy i obnažených slečen a máme klasické "biker movie" z produkční stáje Quentina Tarantina.

Barva kouzel

Barva kouzel (2008) (TV film)

V pořadí druhý film odehrávající se na Zeměploše, která cestuje na zádech gigantické želvy A´Tuin vesmírem. S naprosto neschopným čarodějem Mrakoplašem, který zná jen JEDNO zaklínadlo, s Dvoukvítkem, prvním zemeplošským turistou, a jeho poslušným Zavazadlem se podíváte na okraj Zeměplochy a uvidíte draky, pokud na ně věříte, poznáte mocichtivé mágy s Nebeské univerzity, legendárního Barbara Cohena a dokonce i samotného panovníka (Jeremy Irons) Ankh. Morporku. Po Otci prasátek (Hogfather) , druhý film z produkce britské televizní stanice SkyOne podle knih Terryho Pratchetta

O myších a lidech

O myších a lidech (1992)

Amerika po hospodářské krizi, dva přátelé putují z farmy na farmu a hledají práci a touží si vydělat na svuj vlastní vysněný statek. George (Gary Sinise) slíbil Lennieho (John Malkovich) rodině, že se o něj postará, protože Lennie na tom není po duševní stránce nejlépe a má obrovskou slabost pro hebké věci, ale za to má obrovskou sílu a odvede práci za dva. Na nové farmě je čeká práce, přátelé i nepřátelé...

Zákon gangu

Zákon gangu (2008) (seriál)

SoA je motorkářský gang působící ve fiktivním americkém městě Charming u mexických hranic. Gang vedený Clayem (Ron Perlman) a jeho nevlastním synem, hlavním hrdinou, Jaxem (Charlie Hunnam). Živí se převážně obchodem se zbraněmi. Seriál mapuje působení gangu, obchody se zbraněmi, Jaxovy pochyby o směřování gangu, osobní spory mezi členy, do kterých zasahuje v neposlední řadě rodina. Největší hrozbou pro SoA je však agentka ATF a místní zástupce šerifa.

Vražedný souboj

Vražedný souboj (2007) (seriál)

Šestice vysloužilých vojáku z války na Blízkém Východě se rozhodne si vynahradit to, co jim jejich "milovaná" země vzala. Vyloupit banku. Jenže nic nejde tak jak má, loupež se nezdaří a policejní vyjednavač Cali (Donnie Wahlberg) má co dočinění se skupinou neoblomných mužů, kteří jsou pod vedením pana Wolfa (John Leguizamo) schopni položit život jeden za druhého.

Všichni královi muži

Všichni královi muži (2006)

Remake politické dramatu z roku 1949 popisující příběh výstředního amerického regionálního politika Willieho Starka (Sean Penn) doprovázen monology jeho zaměstnance, bývalého novináře Jacka Burdena (Jude Law). Příběh je zasazen do první poloviny 20. století kdy byl Stark guvernérem státu Louisanna.

Psanec

Psanec (2007)

Londýn současnosti. Plný násilí, krutosti a zločinu. Do takového prostředí se vrací veterán z Iráku Danny Bryant (Sean Bean), kterým společnost opovrhuje. Když nevinné neochrání policie, pokusí se vzít věci do vlastních rukou...

Reklama