Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 490)

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Hahaha. Not. Pár světlých okamžiků to má, ale je to jako lovit perly v hnoji.

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Jedničku jsem ještě nějak protrpěl, tohle jsem už ale nedal. Neny ftypny.

plakát

Humr (2015) 

Surrealistická černohumorná perlička. Celkové tempo sice hodně kulhá, ale nálož rozkošně jeblých nápadů je tak silná, že jsem nakonec přestal hnidopišit a bezvýhradně si to užil. Plameňáci v lese. Kvílící sebevražedkyně. Muchlování na kytarovém koncertě. Elektro diskotéka. Komunikace pomocí tajného tělesného kódu. Plně souhlasím s hodnocením, které se tady někde mihlo - je to nejvíc autistický film, jaký kdy vznikl. Nechápete? Podívejte se, pochopíte.

plakát

Trumbo (2015) 

Ještě horší než Suffragette. Klíčová událost dějin XX století, strhující, skutečné osudy... a ta hovada to natočí a zahrajou na úrovni "Sám doma 3". Ostuda.

plakát

Steve Jobs (2015) 

Slabé jako Jobs po chemoterapii. Boyle je schopný rejža, Sorkin je schopný scenárista - přesto spolu vytvořili perfektně vytvarovanou ledovou kostku, která nevyvolává žádné emoce.

plakát

Catching Milat (2015) (seriál) 

Kluci australští se vcelku pochlapili - asi dobře věděli, že Milat se za ty roky stal temnou legendou, a tak do toho šli naplno. Televizní kořeny tady vyčnívají jen u některých hereckých výkonů (včetně titulní role), jinak je to solidní krimi drámo podle šablony "masový vrah mezi námi". Slabší čtyřka.

plakát

Black Mass: Špinavá hra (2015) 

Bídná zívačka s vizuálem - sice zručně, ale přece - nakradeným od Scorseseho.

plakát

Sufražetka (2015) 

Zajímavý kus historie, vážné a důležité téma... a hluboce podprůměrná produkce. S takovou tu rovnost pohlaví nevybudujeme.

plakát

Suburra (2015) 

"Suburra" je vizuální bonbónek natočený naprosto sebejistě a bez mindráků, scénář jde přímo na solar, ani jedna věta tady není navíc. Plný počet nedám jen kvůli lehké klišovitosti některých klíčových momentů, ale to je maličkost... Takhle mají vypadat evropské thrillery, panstvo!

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

Hloupý pokus o resuscitaci mimomemské mrtvoly. Vizuálně i obsahově to stále smrdí devadesátkami, na rozdíl od originálních řad to ale není ani trochu roztomilé. Trestuhodně líné technické provedení doplňuje debilní, přestřelená zápletka, která splácala dohromady snad všechny dnešní konspirační teorie. Nasaďte si alobalové čepičky, jedeme z kopce.