Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Western
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 203)

plakát

Prokletí (2021) 

Dobrý film, který mohl být o dost lepší. Některé momenty se povedly na jedničku (začátek v zákopech a spojení s koncem je skvělé), ale tak nějak celý prostředek je takový jalový bez výraznějších dialogů, které námět přímo vyžaduje. Uvítal bych taky raději pěkného vlkodlaka skutečně podobného vlkovi místo ohyzdné příšerky.

plakát

Pearl (2022) 

Nezáživná variace na zbláznění. Takových filmů je milion a jasně tohle má i  skvělou produkci, ale není kdo ví jak zábavný.

plakát

Úsměv (2022) 

Ty nepřirozené úsměvy jsou vážně nepříjemný (no to i v reálném životě), pátrání ok, pěkně natočené a hlavně ty lekačky mě pokaždé dostaly. Námětem podobné třeba Kruhu, Nezvratnému osudu, apod. Velké plus je pro mě skvělá efektivní hudba, kterou jsem u jiných hororů poslední dobou hodně postrádal a je to taky asi nejlepší horor 2022.

plakát

X (2022) 

Docela zajímavý průmyslový téma utopený v klišovitém buranském hororu.

plakát

Nene (2022) 

Nudné UFO, z kómatu mě probrala akorát scéna s opicí.

plakát

Mandrake (2022) odpad!

Pro mě úplně nekoukatelný.

plakát

Bez východiska (2022) 

Au, tohle bolelo. Nezajímavý průměrný horůrek, který se snaží být něco víc, než na co má.

plakát

Barbar (2022) 

Tohle není materiál na film ale na příběh do nějaké antologie. Udělané je to ale dobře.

plakát

Idiot (1958) 

Docela mě to zprvu uneslo. Tohle je točené ve stylu 50. let jako byl u nás Švejk. Prostě herci přehrávají a má to takovou tu nerealistickou až pohádkovou atmosféru a krásně se na to dívá. Otevřený konec je zklamání, ale celkový dojem pořád i tak nadprůměrný.

plakát

Afoňovo zmoudření (1975) 

Film, který ve své podstatě neztratil nic na aktuálnosti. Afonja je ztracený starý mládenec, který nemá žádný smysl života, a tak pije a v práci se fláká, co to jde (zajímavé, že hlavní hrdina je skoro antisocialistický v roce 1975 v SSSR). Má ovšem taky zlatý srdce a nakonec ho zachrání nečekaná láska. Kuravljov je v hlavní roli skvělý. :=)))