Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (930)

plakát

Marvels (2023) 

To je ještě blbější, než Thor: Love & Thunder. Taková girl-power slátanina o ničem. Dopředu víte, jak to celé dopadné, žádný zásadní zvrat, žádné překvapení, žádná vtipná pasáž, prostě nic. Jen rozvleklé hňácání o ničem. Asi nejvtipnější je tak evakuace lodi pomocí flerkenů.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Jedna hvězdička za snahu, jinak je to hrozná hovadina. Král měl svou dcerušku podle všeho v úctyhodných 65 letech, ale v pánu je evintně královna... Účes Filipa Březiny by se hodil spíš Elienovi z Pelíšků. Proč mají jediní dva hlavní protagonisti (Tobiáš a zloděj) jiný účes než všichni ostatní (s výjimkou rádce)? Pes je taky trochu podivný - takový čistokrevný zámecký voříšek. A louže ve vodníkově příbytku vyvolávají otázku "proč?"... Nárožný je fajn herec, ale v roli (kterou si i tak podle Zajímavostí upravil) je vyloženě sešněrovaný. Vodník má v půlce scén mokré oblečení i když v reportáži o natáčení říkali, jak vymýšleli, aby byl suchý, když leze z vody. V Princezně ze mlejna to zvládli...

plakát

Doktorská pohádka (1982) (TV film) 

Menšík v roli doktora exceluje a i ostatní mu skvěle sekundují.

plakát

Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek (2023) 

Šmarjá, to byla hovadina! Řečtí bohové s hlavním hrdinou asiatem a antihrdinou hispáncem - budiž. Motivace postav - 0, příběh - 0, jakákoliv konzistence charakterů nebo cokoliv - 0. Kdo tohle proboha vymyslel a realizoval a proč?!

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Akční hovadina, co nepřekvapí, ale dá se na ni koukat. Kdo od toho čekal něco hlubšího, tak šel na špatný film...

plakát

Seveřan (2022) 

Velmi zajímavé formou, ale velmi plytké obsahem