Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (930)

plakát

Avicii: True Stories (2017) 

Je smutný, jak si Avicii vlastně natočil requiem. Jako by už při natáčení tohohle filmu věděl, jak to celý dopadne.

plakát

Ve jménu krále (2007) odpad!

Tak nevím, co je horší - jestli Jason Stathman, jako špatný farmář (a to ho mám rád), Ron Perlman, jako špatný voják v důchodu (i toho mám jinak rád), Burt Reynolds jako špatný král, Matthew Lillard jako špatný záporák, Ray Liotta jako špatný kouzelník nebo ti Krugové nebo co to je... Na tom filmu fakt není ani zblo udělaný dobře. I souboje jsou fakt mizerný...

plakát

Depth Perception (2017) 

Perfektní záběry krajiny a lyžovačky, ale komentář trošku jako na tripu.

plakát

Čtverec (2017) 

Trochu samoúčelná volovina.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Dodnes jsem neviděl původního Blade Runnera, tak jsem váhal, jestli jít do tohohle. Neměl jsem to dělat. Je to depresivní magořina a pokud je v tom něco hlubšího, tak mi to asi uniklo.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Co to sakra bylo?! Četl jsem hodně recenzí, že je to špatný, takže jsem to čekal, ale nečekal jsem, že to bude až takhle špatný! To mělo být jako psychologický drama s romantickým podtextem a vybranými záběry z Dungeon Keepera? Ani nevím, kde začít, ale tohle nemá cenu kritizovat. Podívejte se sami a jestli to dokoukáte, tak klobouk dolů. Já jsem se donutil to dokoukat až do potitulkové scény a musím říct, že ten film je fakt o ničem. Nejen, že je o ničem, ale je špatnej a o ničem. Navíc, jestli existuje špatněj product-placement, tak třeba ten, kdy celá Liga spravedlnosti jezdí v Mercedesech. Kromě toho pořád nechápu, který vůl dal roli Batmana Benu Affleckovi. A člověk, který radil Rayovi Fisherovi (Cyborg) s výrazy obličeje - to musel být vyloženě machr, protože blbější výrazy už zvládá jenom Robert "ShovelFace" Pattinson (Edward z Twilightu). Fuj, fuj, fuj a třikrát fuj navrch! :-P Jednu hvězdičku dávám za občasné vtipy Ezry Millera.

plakát

Příběh lesa (2015) 

Velmi povedená kamera - záběry jsou opravdu perfektní. Co to filmu kazí je střih a komentář. Střih působí velmi chaoticky a dolňující komentář to jen podtrhuje.Viděl jsem film s českým dabingem Tomáše Hanáka a musím říct, že mi tam vůbec nesedl. Jeho hlas se hodí jinam, ale ne do tohohle typu dokumentu. Nemluvě o tom, že film se místy tváří jako lyrická báseň (prostříhané záběry, hudba), pak se zase snaží vyprávět nějaký příběh, který ale tímhle způsobem naprosto ztrácí kontinuitu.

plakát

Accident Man (2018) 

Když přistoupíte na to, že ten film je blbina, u který od začátku víte, jak to celý dopadne a o čem to bude, tak je to vlastně docela pěkně natočený. Až na tu chybu, kdy jedou v novým double-deckeru, ale uvnitř sedí ve starým. :-/

plakát

Gravitace (2013) 

Váhám mezi ** a ***. Musím říct, že příběhově je to divný, vizuálně povedený.