Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Volný pád

Volný pád (2013)

Po shlédnutí filmu "Plovoucí věžáky" musím konstatovat, že němci mají o něco navrh. Skvělá kamera, reálnější základy děje a především skvěle zahraná chemie mezi hlavními postavami. O to víc pak člověka dostává konec (to jako žádný "minoritní" film nemůže skončit nějak...pozitivněji?) - i tak ale podtrženo sečteno, čtyři hvězdy a určitě neviděno naposledy.

Millerovi na tripu

Millerovi na tripu (2013)

Minimálně komedie roku. Až na ten lehce romantickej konec 2 hodiny plné hlášek, často předvídatelných, ale luxusních scén a když se k tomu připojí ještě skvělá atmosféra v kině, nemůžu hodnotit jinak.

22 Jump Street

22 Jump Street (2014)

Snad ještě o něco lepší, než (dvacet)jednička. Sice, některé scény jsou takové malé deja vu, ale pořád je zde spousta nových momentů, díky kterým se pokračovaní Jump Streetu stává jednou z nejlepších komedií za 2014 (zatím). Skvělá hudba, bezvadnej scénář a libové titulky na závěr. | Premier Cinemas, titulky |

Modlitby za Bobbyho

Modlitby za Bobbyho (2009)

Ten film by měli pouštět u nás v TV aspoň dvakrát týdně, kvalitou kamery, střihu apod. se to sice moc neliší od toho, co tam teď běží, ale jinak je to naprosto dokonalý televizní film. Narozdíl od Brokeback Mountain (a filmů jemu podobných) dějová linie nedává důraz na vztah dvou osob, hledání sám sebe atd., ale příjmutí coming outu těmi nejbližšími - rodinou - i širokou veřejností za přítomnosti církve, resp. Boha. Za sebe snad jen můžu říct - nic podobnýho jsem dosud neviděl, a byl bych strašně moc rád, kdyby si z toho každý na týto planetě něco odnesl. // dabing není nic moc, ale jsou i horší... //

Kamarád taky rád

Kamarád taky rád (2011)

Friends with Benefits, where "Benefits" mean casual sex. Asi takhle by se dal shrnout celý děj filmu. To celý je doplněný o skvělý hlášky a narážky. Mila Kunis vážně sexy, Justin Timberlake podává skvělý herecký výkon vzhledem k tomu, že je spíš zpěvák. Označení typu romantická komedie rozhodně není na místě. Prostě jen komedie. Komedie, která má grády od začátku téměř do konce (ten mírně klišé konec se dá odpustit). Btw. viděno v originále, takže teď ještě uvidíme, jak to vypadá s dabingem. Dal bych normálně čtyři hvězdičky, ale za scénu se singlem Jump od Kris Kross a knížkou Everyday Math for Dummies přidávám do pěti.

Plovoucí věžáky

Plovoucí věžáky (2013)

Film, který asi nikdy nevymažu z paměti. Nečekejte žádnou sladkou americkou komedii, ale hořkou skutečnost. Skvělá kamera i podkreslení jemnou hudbou. Některé záběry možná pro někoho trochu přes limit, ale právě ony tomu dodávají na uvěřitelnosti. Btw. nebýt herce Banasiuka, tak to asi není taková sláva, proto slabší čtyři hvězdy.