Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (153)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Hned po Silu nejlepší serial za poslední roky. Jako faloutista (čtyřka) jsem moc rád, že se dostal příběh 31-33 na scénu a podle endu bude v druhý serii zase jinej šeltr. Což je za mě OK, protože teoreticky je to seriál na 20 serií a v těch hovnech co se dneska točej je tohle zlatej grál. Jedinej ten holkopán tam bejt nemusel.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Viděl jsem to samý? Ano, spektákl, audio, to fše je fajn. Ale pól atrejdýs byl z nicky rychle muadý. Nepřirozeně. Muselo to stát hrozně prachů a muselo to i prachy vydělat, vo tom žádná. Mezi Zendájou a Denisem to nejiskřilo a nebejt rebeky a thánose, tak mě to snad ani nebavilo.  Original znám, Herbert sám řekl, že je Duna nezfilmovatelná. Nevim kolik mám dát, ale i když se tu všici rozplývaj, tal já ne.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Takhle dobrá řežba byla naposledy v Rockym IV :) pecka, nenáročná kravina jako z osumdesátek, ale poctivá.

plakát

Gump - jsme dvojka (2024) 

Tenhle film má dvě dobrý věci. Reálně podporuje toulavý psy a část peněz jde na ně. Dál, Bolek je frajer. ALE ten skřet hnusnej a ještě záběry toho Babišomrda a ještě klousapy, tak to je moc i na mě. Ještě když na to čumíte v kině, no hnus. Gump je kouzelnej pes, stejně jako Kytička. Kdyby to nekazil ten product placement a skřet, dám klidně 80%. protože pomáhat se musí. Ale takhle dávám 44,99%.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Upe dobrej nápad. Upe dobrá kamera, efekty lepší než celý dýsý a márvl, ale... dost fakapů a některý pohledy zbytečný, přesto se mi to líbíilo a pokud bude druhá sérka, tak se na ní těším.

plakát

The Grand Tour - Dovádění v písku (2024) (epizoda) 

Top Gear a Grand Tour (a červenýho trpaslíka) střídam 10 let před spaním, takže znaám každej díl nazpaměť. Ale tady bylo hezky vidět (až moc) jak to je všechno přepřipravený. Vytrhne vás to z tý chuti na to koukat. Já z toho nadšenej nebyl.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Hele, pokud budeme pořád říkat, že je to českej sájfáj, tak je to jasně 80%. Ale proč by se měl čecháček ponižovat před světem? nápad a vizual je prostě dobrej, i když je vidět, že jsou tam neskutečný klous apy kvuli badžetu. Příběh. Já nevim. Miluju scifi, miluju dystopii, ale tohle bylo takový nedotažený. Vizual 5* akce 2* příběh 3* celkem 65,869598%

plakát

For All Mankind (2019) (seriál) 

Tyjo, já takovej scifi entůzyast a nevěděl jsem o tom. Asi blbej marketynk nebo co. Tak jsem musel za 4 dny zkouknout všechny řady :D  Nápad neuvěřidelně dobrej a do tý doby, než exnul Gordo a jeho ex stará, tak mě to neskutečně bavilo. Džouela mám jako herce rád (i když mi tady připadal jako připitomělej) Ale, ta 3 a 4 serie no... už to bylo moc i na mě. A hlavně, dalo se hned odvodit, co se stane. Hodnotím všechny serie (do serie 4) 75%