Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Adelheid (1969) 

Psychologické drama o tom jak je těžké navázat vztah s potupenou Němkou v bývalé nacistické vile, postavy mají své příběhy, které i přes snahu poručíka k sobě prostě nepasují, vše končí tragicky... Myšlenka znamenitá, návrat do Sudet po tolika letech, kde žili Němci je v tomto filmu vykreslena tak zvláštně, Češi získávají zpět svou čest i území a Němci jsou na tom opačně.

plakát

A dost! (2012) (pořad) odpad!

Ten Tuna je fakt šašek to je děs. No ostatně skvěle zapadne mezi ty ostatní ze streamu myslím ty dementy.

plakát

Afghánistán bez obalu (2011) (TV film) 

Super vidět naše okupanty, krátká stopáž vypovídá o zbytečnosti tohoto filmu ...

plakát

Afghánistán, země míru a meče (2012) (TV film) 

Musím podotknou dívat se na to dá, víckrát si to pouštět nebudete. Oceňuji, že tam jsou nejsou zbytečně přehnané emoční chvilky, dokumentární film na mě působil suchým dojmem, co má obhajovat vyhozené prachy za tuhle misi.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Působivý příběh s robotickým gigolem Jude Law a se skvělým medvídkem Teddym, o robotickém chlapci pro mě příjemné scifi z futuristické budoucnosti.

plakát

Al Džazíra - jiný úhel pohledu (2004) 

Líbílo se mi jak mu ten reportér dával dobrou čočku a ten mlel pořád to svoje, že nepřijeli kontrolovat ropné vrty jen přinést demokracii a odstranit zlého Sadama (dřívějšího spojence a kupce bojových plynů).

plakát

Amen. (2002) 

Film podle skutečné události, dvě dějové linie, zajímavé téma... ale pro některé je prostě historie odpad, to nepochopím. Kurt Gerstain určitě patřil k těm co měli dost inteligence, a tak si udělal vlastní názor na konečné rešení a za to bojoval po boku mladého jezuity. Určitě to musí dodnes dráždit takový snímek o tom jaký byl její postoji během druhé světové války, i když postupem času se snažili ukrývat nějaké Židy. Full stars ode mě, za to jaké silné pocity ve mě zanechal tento snímek.

plakát

Americký sniper (2014) 

Clintu Eastwoodovi se podařilo natočit zajímavý film o americkém žoldákovi z Iráku co zkrátka uměl střílet z pušky. Paradoxem je, že ho vlastně ta válka v Iráku zabila jiným způsobem než mohl očekávat, skrze pomatence na americké půdě.