Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Zmizelá (2014) 

Stručně čekal jsem od toho více :)

plakát

Divočina (2014) 

Ženská verze útěku do divočiny? No musím říct, že Reese mě uchvátila a hlavně ten flashback na servírku :)

plakát

Teorie všeho (2014) 

Moc příjemné bylo seznámení Stephena a jeho ženy Jane. Takže tu první polovinu filmu jsem si užil nejvíce a taky ke konci ta jeho ošetřovatelka byla více sympatická než jeho žena, která už ani náznakem nebyla silná osoba.

plakát

Focus (2015) 

Mě se nejvíce líbila ta první polovina filmu :) Samozřejmě rajda Margot a Will bylo asi to co mě k tomu filmu dotáhlo do kina.

plakát

Rivalové (2013) 

Ten film je dechberoucí zážitek !!!

plakát

Z popelnice do lednice? (2010) 

Dlouho jsem tento dokument měl v záložkách a konečně jsem ho našel díky facebooku, kde ho někde nasdílel. Vůbec mě nenapadlo ho hledat pod slovenským názvem. Je šílené jak se na světě plýtvá potravinami i zdroji. Moc výborný dokument, ani mě tak moc nešokoval, protože o tomto světě si myslím dávno své.

plakát

Nezlomný (2014) 

No Angelina mě překvapila to musím uznat. I přesto bych byl pro jednotnou dějovou linii, ty flashbacky na začátku nic pro mě :) Jinak je to film o zajímavé osobnosti který se bohužel nedočkal premiéry svého filmu. Výborný soundtrack od Coldplay!

plakát

Americký sniper (2014) 

Clintu Eastwoodovi se podařilo natočit zajímavý film o americkém žoldákovi z Iráku co zkrátka uměl střílet z pušky. Paradoxem je, že ho vlastně ta válka v Iráku zabila jiným způsobem než mohl očekávat, skrze pomatence na americké půdě.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Tak tohle po dlouhé době film co stojí fakt za to :) Alan Turing byl fakt borec !!!

plakát

I am fishead (2011) 

Zajímavý dokument o psychopatech, antidepresivech, empatii, sociálních sítích v souvislosti s finanční krizí. Řeší tu otázky o morálce ? atd... Akorát ten Havel to kazí :/