Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Skvělý seriál z 2. Světové Války, který překonává veškeré válečné filmy, které jsem mohl zatím vidět. Opravdu krásně zpracované.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Musím hvězdu odebrat.... Opravdová pecka plná srandy to byla s Charliem Sheenem. S Ashtonem Kutcherem je to něco opravdu nehorázně strašného. Jak pak seriál může být zván komedie, když vtip není vtipem, ale jenom trapným pokusem o vtip? Na to bych se nejradši zeptal všech producentů, režisérů, scénáristů a všech, kteří stojí za posledními sériemi.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Výborný seriál to byl do doby, než jsem si přečetl knihu. Ale i tak zůstal velmi povedeným a zdařilým počinem HBO. Doufám, že G.R.R.Martin se dožije dopsání knihy... Abychom se nemuseli strachovat o zmršený konec v seriálu.

Vikingové

Vikingové (2013)

Konečně jsem dokoukal poslední tři díly první série. Z "idylického" začátku se nám to pořád více a více zamotává. Moc se těším na druhou sérii.

Californication

Californication (2007)

Sex, drogy a rock´n´roll!!! Příběh životních ztroskotanců Hanka a Charlieho mě pobavil, rozesmutnil, pobouřil... Zkrátka ve mně vyvolal spoustu emocí, což hodnotím velice pozitivně. 5*

Trabantem Jižní Amerikou

Trabantem Jižní Amerikou (2014)

Suprový dokumentární seriál. Skvělý přídavek k filmu. Já opravdu nemám, co vytknout. Přijde mi strašně super, jak někteří lidi si plní sny. Opravdu smekám.