Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (415)

plakát

My (2019) 

2,5 hlavne za remeslo, kameru, atmosferu, rezii, i hudbu a vykony. Ale vlastne jinak strasne nelogicka, navonena slatanina, kdy se snazi Peel presvedcit sam sebe i okoli, ze je chytrejsi, nez ostatni. to minikdy nebylo uplne sympaticky.

plakát

Soukromá válka pana Wilsona (2007) 

Bavilo me to i napodruhe, ale az tady na csfd jsem zjistil, ze jsem to uz pred sedmi lety videl, coz taky o necem vypovida. Mohlo to jit vic do hloubky, vlastne i stopaz mohla byt klidne delsi.

plakát

Hodní hoši (2019) 

Booksmart byl asi zabavnejsi, tohle je fajn, lehce nadprumerna oddechovka, ktera by mozna mela navic. Ale na druhou stranu ma spoustu malejch a vtipnejch napadu, kde bylo videt, ze se u toho tvurci taky bavili. Financni uspech takovejm filmum preju, ale tady uplne nejakou kultovku nevidim.

plakát

Joker (2019) 

Navonena a zkratkovita verze (nejen) Taxikare pro soucasne stredoskolaky. Coz je jak vytka, tak lichotka.

plakát

Hot Ones (2015) (pořad) 

Vlastne jediny duvod, proc tomu nedam pet hvezd je casto vyber hostu. Krom mezinarodne znamych celebrit od filmu, ci hudby, jde hlavne o mix rapperu a basketbalistu. Coz bych chapal u lokalni show, ale v ramci YouTube poradu by to nemelo hrat roli. Ale tahle nacionalnost je fakt jen mala skvrnka na krase. Sean je moderator, ktereho jen tak nepotkate a dokaze hosty naladit na svou vlnu diky sve pohotovosti a hlavne i podpore sveho tymu, ktery patra a vymysli az skoro nepredstavitelne dobre otazky. Vlastne, i pres mou malou predchozi vytku, je radost sledovat kazde interview.

plakát

Banda (2019) (seriál) 

Prvni serie: Obcas tomu skobrtne tempo, ale nic zavazneho, stejne tak posledni dil mohl byt trochu odvazanejsi(?), ale jinak velmi prijemne prekvapeni, skvely cerny humor, casting i postavy. Priste vic do hloubky a mozna jeste zapracovat na bojovych scenach (Daredevil budiz prikladem) a pak klidne za pet.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Slabsi tri. Za vizual a Reynoldse. Ten by si klidne zaslouzil klidne vic PG13 hlasek a cely film lepsi scenar a celkove dospelejsi pristup a o dost mene logickych lapsu. Treba se to povede u dvojky, tohle me uplne neodradilo.

plakát

Rocketman (2019) 

Diky rezii by to bylo zabavne, i kdyby to nebyl Elton, ktereho vlastne tak naposlouchaneho nemam. Filmarska hravost vetsinou dokaze zakryt i to, ze samotny pribeh nema tak zasadni oblouk, ale co uz. Porad zabavna podivana a Fletcher si po zaplatovani Bohemian Rhapsody spravil chut a ukazal, ze to jde o dost lip.

plakát

Ostré předměty (2018) (seriál) 

To pomale tempo je po vetsinu casu v pohode, ale obcas by nevadilo trochu slapnout na plyn. to udelaji az posledni dva dily (tedy ocividna bezradnost scenare), ktere na sebe kupi predvidatelne zvraty dohromady s nekolika nelogickými faily. Strasna otrava ve vysledku. Vsechno je to pekne nasnimany a zahrany, ale ta snaha o to se tvarit o hodne chytreji, nez na co ta latka opravdu ma, bije do oci. Aspon u me tedy. Gillian to u me mela nahnuty uz od Gone Girl a za to, ze mymu oblibenymu reziserovi dala do rukou takovou pofiderni latku, Zena ve vlaku na tom byla o trosku lip, ale timhle si u me definitivne zavrela dvere.