Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (55)

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Moc jsem se těšil a moc jsem si přál, aby to byla jízda. Po hodině nudy se to trochu rozjelo, ale jelo to jak fízlové s fábií na plyn, když pronásledovali cigány v žigulíku do kopce v DC-city. Mě to prostě nebavilo. Příběh s tradičním zmrtvýchvstání, rudá kněžka hrála bez charismatu a špetky záporáctví a herci v partě hrdinů mi nesedli. Chcete zažít zábavu? Místo tohoto filmu pozvěte pár hezkých prsatých holek na dračák a budete mít zážitek do konce života. Jo a trpaslík byl super, ale proč sakra nebyl v partě?!

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Příjmené překvapení letošního roku. Nejzábavnější film z Marvelovské řady - nutno vidět!

plakát

Centurion (2010) 

Nebylo to špatné, ale že bych to musel v blízké době vidět znovu, to opravdu ne.

plakát

Monstrum z bažin (2009) 

Žádné veledílo, ale několik dobrých hlášek a povedených scén (myslím, že jsem ještě nikdy neviděl, aby si někdo udělal boty ze psa) posunuje jinak nudný film trošíčku nahoru. 2*

plakát

Dobyvatelé ztracené archy (1981) 

Kultovní klasika mého dětství s nezapomenutelným příběhem a ultra hláškou: Jdi do hajzlu! Nutno ještě vyvrátit ty debilní hlášky o tom, že původní dabing je ztracený - je to totální kravina!!! Původní dabing existuje a je i v dobré kvalitě!!!

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Podivný a nudný příběh, herecké obsazení jakbysmet. Těšil jsem se na hezkou pohádku, plnou soubojů, zloduchů, příšer a bombastickým koncem a místo toho jsem dostal mdlou hrachovku.

plakát

Souboj Titánů (2010) odpad!

Tak máme hodně peněz na natočení remaku - máme hodně toho, co vám chceme ukázat, ale chceme strhující dynamický film s bombastickými scénami, který vás ve 3D zarazí do sedačky, takže zbytečné bláboly, které řádně vysvětlí děj vynecháme a budeme bojovat. Sam Worthington jako Perseus působil divně - špinavý blondýn s rysy seveřana s účesem ala US army má k antickému hrdinovi sakra daleko. Příběh filmu byl zmatený, rychlý a pro mě nepochopitelný. Tvůrci udělali z řecké mytologie cosi, co ani nedokážu popsat. Sory, ale byla to sračka. PS: Bubo, jako asi jediný odkaz na původní film byl zatraceně málo.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) odpad!

Na tento díl jsem se velmi těšil, bohužel po jeho shlédnutí musím říci, že se jedná o jednoznačně nejhorší díl celé série. I přes úctyhodnou stopáž 153 minut, jsem se po celou dobu nudil. Samotný film, ani finále mě moc nepřekvapilo. Vizuálně slabé a o scénáři ani nemluvě. Hrůza a děs - never more!

plakát

Avatar (2009) 

Očekávání bylo velké. Z toho, že byl film ve 3D si na zadek nesednu, ve 3D kině jsem byl před 10ti lety, takže nic nového. Vizuálně na mě film působil až moc uměle, bylo to hezké, ale spíš jsem si připadal, jako bych koukal na nějakou PC hru. Budiž. Nu a příběh? Žádný jsem nezaznamenal. Vlkodlak mě oslovil více a to nebyla žádná pecka. Buď jsem náročnější s věkem a počtem shlédnutých filmů nebo klesají nároky diváků a stačí natočit duchaprostou vizuálně dobře udělanou show.