Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (149)

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) 

Nápad fajn, ale je to neskutečná utahaná nuda. Soutěžící neslaní, nemastní. Moderátoři zbyteční, Zástěra ještě sem tam hodí nějakej joke, ale Pagáčová je strnulá, jen nepřirozeně papouškuje scénář. Pohlreich věčně otrávenej, druhý porotce bude asi super kuchař, ale do pořadu taky moc nesedí. Soutěž nemá moc spád, emoce, napětí. A co je nejotravnější - jak všichni mluví příšerně pomalu!! Dramatická pauza za každým slovem má asi navodit napjatou atmosféru. Smysl střídání moderátorů po jednom slově mi dosud uniká.

plakát

Známí neznámí (2021) 

Opravdu moc milé překvapení. Originál jsem neviděla, ale vůbec mi nevadí, že to je údajně celé okopírované. Však možná právě proto je to tak skvělé. Konverzačka z jednoho bytu, která vůbec nenudí.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

A mně se to líbilo. Moc dobrých českých komedií se poslední dobou netočí, ale tady to sedlo. I když pár věcí lehce drhlo, na celkový dojem to nemělo vliv, proto moc nechápu zdejší nízké hodnocení. Pro mě si film drží celou dobu příjemnou atmosféru, scénář je fajn, herecké výkony taky, uronila jsem slzu, zasmála se, zasnila se. Prostě dobrá práce :⁠-⁠).

plakát

Partička Nová krev (2023) (pořad) 

Castingy byly fakt špatný, ale pak v semifinále se to konečně rozjelo a účastnící byli často i lepší než originál partička. Škoda, že vítěz je jen jeden.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

Za ty zdejší zbytečný odpady zvedám na pět hvězd. Mouchy to sice mělo, ale napětí si film držel, rozuzlení bylo překvapivý a herecké výkony fajn. Možná jsem teď ovlivněná hormony, ale jako čerstvý dvojnásobný rodič chápu poselství filmu a pohnutky pachatele.

plakát

Osada - Epizoda 7 (2023) (epizoda) 

Škoda, že celá druhá série není jako tento díl.

plakát

Osada - Epizoda 5 (2023) (epizoda) 

Konečně díl, u kterého jsem se trapností nestyděla a který se přiblížil kvalitě první série.

plakát

V karavanu po Maďarsku - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Záběry krásné, konečně člověk pozná Maďarsko jinak než z běžných zájezdů. Bohužel to ale působí jako nudný školní dokument, kdy obsah je sice zajímavý, ale je nezajímavě podán. Vica mi tam nesedí. Postsynchrony nejsou dobrá volba, vypráví to jako v nějaké pohádce a bohužel mluví česky, což mě osobně dost ruší, raději měli zůstat u slovenštiny. Aleš působil spontánně, uvěřitelně, diváka zaujal. Škoda.

plakát

Láska hory přenáší (2022) 

Nevím no, koukala jsem na to napůl oka, nějak mě to nechytlo. Místní hodnocení není zlé na české poměry, tak tomu třeba někdy v budoucnu dám ještě šanci. Teď mě to nezaujalo.