Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (1 328)

plakát

Jan Žižka (2022) 

verbal má naprostou pravdu. Kdo promrdal půl miliardy za lesní melodrama plné sténání? Jákl. Tímto děkuji Otakaru Vávrovi a panu Štěpánkovi, že jejich verze je dívatelná....a hlavně kratší.

plakát

StB: Přísně tajné! (2022) (seriál) 

Cyklus na dobré a závažné téma. Lenže akosi dojebaný. Velmi zajímavý díl o punku a agentu Plzákovi střídají zcela nudné užvaněné díly o církvi. V záběru je jeptiška, co se nehýbe a vedle ní kouří popelník. Miro Kusý se taky nehýbe, ale žváro mu hulí. To si děláte prdel? Animace zcela zbytečné, zvuková stopa nedbale sestříhána. Tvořili to asi zcela ožralí lidé.

plakát

Štace Miloně Čepelky (2021) (TV film) 

Půvabný profil půvabného člověka. Velice hezky technicky zvládnutý. On je z líhně českých písmáků. Opočno, Dobruška. Na veškerou práci jsem se vysral a sledoval to jedním dechem. Děkuji tvůrcům.

plakát

Zátopek (2021) 

Klady: Film je naprosto profesionálně natočen, lehce filtrován teplými barvami a profesionálně zahrán. Issová se pravděpodobně stala opravdovou herečkou až v reklamách na elektriku. Zápory: Děj je pouze o tom, že zátopek běhá a vítězí a je ješitný. Jinak již dávno tomu, co historici odhalili, že...: Zátopek byl Guma (tedy profesionální voják komunismu), komunista, notorický lhář a přisluhovač režimu. Propagandistický řečník a obecné povahové hovado, jak je to u sportovců zvykem. V druhé půli jsem usnul a 5 minut jsem viděl ze závěru filmu. Nelituji toho, spím strašně málo a každá minuta dobrá.

plakát

Asie ve Velké válce (2018) (seriál) 

Skutečně vynikající, spousta info, které jsem nevěděl....

plakát

Domestik (2018) 

V podstatě to vystihnul Enšpígl. Hudba je fantastická! Stačí na youtube naťukat Vložte kočku. Kamera super! Zvuková režie na úrovni Davida Lynche. Jenže příběh? Poměrně nezáživný depresivní a jako by ve tmě. Dle mého soudu nemá cenu točit film o bezvýznamném cyklistovi a jeho stanu v bytě. Je tolik zajímavých osudů a přímo kolem nás.....

plakát

Klér (2018) 

Celý to na mne působí jako protivatikánská agitka. Proč vznikla v Polsku? Proč ne ve Francii? No protože to šokuje a vydělá to peníze. Já český faráře znám. Nesetkal jsem se s žádným pedofilem ani kurevníkem, přesto 2 u církve skončili. 1 kveruloval a našel si ženskou. 2. byl moc sebevědomý a taky kveruloval. Měl jméno páter Protivínský-už samo takové jméno biskupa sere! Co bych církvi vyčetl, není chlast ani pedofilie, jen neschopnost. O tom ten film není.

plakát

Rašín (2018) (TV film) 

Svobodovi, ač je to stalinista, se režie většinou daří. Zde tomu není tak! Zdlouhavé záběry na zcela nepodstatné scény. Zhulená ruska Kramářová tam tančí nějaký rituální tanec. A toho je víc.  Jinak ale oceňuji že Ondra Vetchý do toho dal, co moh. Zajímám se o Rašína a Englishe již 8 let. Jeho vražda nebyla pomatenost atentátníka.  Všichni z jeho šlapání v porcelánu měli husinu. Proto byl deaktivován.

plakát

Carlos Saura: Fotograf (2017) 

Blbci, kteří se tu pode mnou vyjadřují pravděpodobně nikdy neskenovali negativy, netiskli profesionální knihu a ví hovno o zpracování fotografie v editoru. Je to strašná dřina, zabývám se pozůstalostí svého otce již 4. rok. Nejsem u konce, mám za sebou jen 6800 negativů. Ve filmu, který jsem viděl 2x, zaznívá mnoho mouder, na které jsem musel přijít za pochodu. Např. rozlišení zrna negatiívu a pixelizace obrazu na PC. Kdo z vás vy volové pozná? Kdo z vás ví, která šedá je pro negativy z 50. let ta pravá? Film mě nadchnul, Saura taky, jen ti blbci, co se k tomu vyjadřují nikoliv!