Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (838)

plakát

Země jahod (2016) 

Po dlouhý době zase film, který se mi hodně hluboko vryl do paměti. Líbilo se mi to prostředí a různorodost hlavních aktérů. V málokterým filmu můžete slyšet hned tři jazyky. To mě hodně bavilo. Hlavní herecké dvojici to moc slušelo. Škoda, že to tady na čsfd vidělo a hodnotilo tak málo lidí. O tomto filmu by se určitě mělo vědět víc. Ráda se někdy podívám znovu. 95%.

plakát

Kocour Bob (2016) 

Kočky miluju už od děství a tohle je film přesně pro mě. Čekala jsem, že to bude smutný a dojemný. Ve skutečnosti mě to dojalo ještě víc než jsem čekala. Pěkný propracovaný příběh odehrávající se v ulicích Londýna a k tomu supr hudba, no co víc si přát ... Určitě jsem tento film neviděla naposledy. 95%.

plakát

Psí poslání (2017) 

Film, který mě za poslední rok dostal úplně nejvíc. Takových filmů bohužel v poslední době moc není, kor těch nových. Tady fungovalo úplně všechno, herci, hudba ... Miluju filmy o zvířatech, zvlášť potom o psech. Hlavní hrdina Bailey je v originále výborně namluvený. Radím na film koukat v původním znění. To určitě udělá hodně. Tady na čsfd jsem si pustila český trailer a musím říct, že mi ten dabing stačil ... Originál je originál. Dávám plný počet, jinak to ani nejde. A připravte si kapesníky :). 100%.

plakát

Ptáčátko (2016) 

Supr nápad a ještě lepší hudba. Už jsem to viděla asi 5x :). 95%.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Na tohle jsem se hrozně dlouho těšila. Dokonce jsem chtěla původně jít i do kina, ale z toho sešlo. Předčilo to veškerý mý očekávání. Bavila jsem se od začátku do konce. Dalo by se říct, že se mi to možná líbilo o něco víc než jednička. Než dvojka to bylo lepší určitě, o tom není pochyb. Ze začátku jsem se u týhle trojky obávala, že mi bude vadit, jak všichni zestárli, ale nakonec to ani nebylo tolik znát. Někomu by možná mohla scházet přítomnost Hugha Granta, ale mě ani ne. Určitě se podívám znovu. 95%.

plakát

Odložený let (2014) 

Člověk by řekl, že se jedná o obyčejný a ohraný romantický příběh. Ale musim se přiznat, že mě dostal úplně vším hned od začátku. Líbilo se mi, jak je příběh přirozeně a nenuceně zpracovaný. Herci k sobě krásně zapadali. Hudba se mi taky moc líbila. A kulisa nádherného nočního Dublinu tomu dodala tu správnou atmosféru. Víc takových filmů … 90%.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Ze začátku jsem tímto seriálem hodně opovrhovala. Postupem času jsem mu ale přišla hodně na chuť. Nakonec jsem dala plný počet hvězd. Nejvíc se mi na ději líbí ta krutá a pravdivá realita ... Nj, život není jen pohádka ... 95%.

plakát

Co s láskou (2014) 

Celý dvě hodiny mi utekly jako voda. Není to první film s námětem od Nicholase Sparkse, co se mi líbil. Ale troufám si říct, že je zatím nejlepší. Knižní předlohu jsem nečetla, takže nemůžu srovnávat. Film mě ale dostal všema deseti. A to hlavně skvělou hudbou a výborným hereckým obsazením. Líbilo se mi i to napětí v ději a nejistota konce filmu. A ten konec mě hrozně moc dojal, že i na slzy došlo. 100%.

plakát

Kámoš (2003) 

Další ze skvělých norských filmů. Komediální drama ze života. To je přesně něco pro mě. Herci sympaťáci, námět se zajímavou zápletkou a výborné zpracování. Tohle všechno dostanete u tohoto snímku. Víc takových filmů ... Určitě jsem to neviděla naposledy. 95%.

plakát

WATTS Zap (2002) (pořad) 

Jeden z nejlepších televizních pořadů. Nejvíc se vždycky zasměju u scének z tenisu nebo lyžování. 95%.