Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (838)

plakát

Vánoční únos (2007) (TV film) 

Trochu bláznivý a střeštěný příběh, ale přitom mi to přišlo milý a hezky romantický. Je pravda, že od tohoto filmu nejde očekávat žádné zázraky, ale nenudila jsem se. Na Vánoce docela fajn film, který určitě potěší. Melissa Joan Hart se mi v hlavní roli hodně líbila. 75%.

plakát

Pan tělocvikář (2007) 

I když to byla vcelku blbost, tak jsem se chvilkama i bavila. Scéna pod postelí byla drsná. A Seann William Scott byl v hlavní roli jako vždy výbornej. 60%.

plakát

Přítel pod stromečkem (2004) (TV film) 

Viděla jsem z filmu prvních 15 minut a moc mi nesedl Patrick Muldoon, takže jsem to radši přepla na jiný film a tím pádem je to bez hodnocení.

plakát

Vánoční zásilka (2010) 

Jedním slovem nuda. Pár dobrých scén se tam našlo, ale opravdu jen pár. 40%.

plakát

Zakletá Ella (2004) 

Další z mnoha romantických pohádek, která nepřináší nic nového a ničím zvláštním nepřekvapí. Snad jen sympatickým hereckým obsazením. 60%.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Konečně mi Vica Kerekes dokázala, že hrát umí. Tohle byl opravdu zajímavý film z prostředí Vánoc. Kvalita na to, že to má český původ. A aspoň to byla krutá realita ... Trochu změna oproti vánočním americkým filmům. Příjemná změna. Herecký výkony mi celkově hodně sedly, hlavně Richard Krajčo se mi líbil. A celý film doprovázela krásná hudba. 85%.

plakát

Kouzelná romance (2007) 

Původně jsem to čekala o něco lepší. Jsem docela zklamaná. Námět to mělo perfektní. Ale to zpracování už je o něco horší. Neseděly mi tam ty střeštěnosti a ta hrozná naivita, ale to k tomu asi patřilo. Herci se mi líbili, ale dějově mi to už tak nesedlo. 55%.

plakát

Santův převlek (2010) (TV film) 

Za poslední dobu je to už druhý rodinný film s Kevinem Sorbem, co jsem měla možnost vidět. A musím říct, že tyhle role mu hodně sedí. Přijde mi, že i víc než kdy role Herculese. Tohle je docela fajn film o kouzle Vánoc s pěknou hudbou. 55%.

plakát

Dům plný strachu (1985) 

Tento film jsem viděla kdysi jako malá holka v televizi. Je to už hodně let a časem jsem zapomněla, jak se to vlastně jmenovalo. Několikrát jsem se název pokoušela hledat na internetu, ale marně. Až dneska jsem na něj úplnou náhodou narazila. Jak už tu někdo psal, tak jsem si taky několikrát říkala, jestli se mi to jen nezdálo. A nezdálo. Ten film opravdu existuje. Musím si ho pustit znovu. Pamatuju si, jak jsem z toho kdysi byla dost vyděšená a pohled na hlavního hrdinu bez vlasů si vybavuju dodnes. Po přečtení několika komentářů tady sdílím názory většiny lidí. A ještě se mi nestalo, že by tolik lidí psalo do komentářů přesně to, co chci psát já. Jak jde vidět, zasáhlo nás to v dětství všechny úplně stejně. 100%.

plakát

Desperately Seeking Santa (2011) (TV film) 

Pěkná vánoční romantika na dlouhý zimní večery. A ten hlavní herec byl vážně sympaťák. 60%.